![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.10.2002
![]() |
Serwis LG
Witam. Podczas aktualizacji biosu cos sie porypalo i naped DVD lg tereaz nie jestr widoczny przez system nawet szufladka nie wyjezdza. Mam gwarancje jeszcze czy Ktos oddawal w takiej sytuacji naped do serwisu - jak on postapil - jest szansa ze wymieniea lub naprawia w ranmac gwarancji - oczywiscie ja sie nie mam zamiartu przyznawac do tego co zrobilem
![]() Ostatnio zmieniany przez rafi127 : 21.11.2002 o godz. 09:56 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Bywalec
Data rejestracji: 14.10.2002
![]() |
Re: Serwis LG
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Najpierw sprawdz czy wykrywa go w biosie.Jezeli wykrywa to masz cos zrabane(moze system, moze zle zaktualizowales bios)Jezeli nie to prawdopodobnie jest zrabany.
A moze wystarczy podlaczyc do niego zasilanie:-D |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Zanoś do serwisu i powiedz że nie wiesz co się stało ale nie widzi go windows i koniec. Ja sam zwaliłem sobie nagrywarę i wymienili mi na nową. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Sprobuj zaniesc do serwisu, moze Ci wymienia na nowa. Nie wiem tylko czy w nagrywarkach jest tak samo jak w telefonach i po zmianie biosu zapisywana jest specjalna informacja kto i jak krecil w sprzecie. Jesli tak to taki koles serisant sprawdzi to sobie specjalnym programikiem i juz straciles gwarancje. Ale zawsze mozesz liczyc na sczescie. Powodzenia!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|