![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
![]()
Panowie i Panie, palacze i palaczki, mam pytanko z gatunku tych pseudo-filozoficznych :-D
Powiedzcie co was skłania do np zmiany nero 5.5.8.2 na 5.5.9.0 ? Czy ta "starsza" wersja jest do d....? Robicie to bo jak zobaczycie nowość to aż was ciarki przechodzą ? ![]() Zaraz zacznie się że czegoś się czepia. Nie chodzi mi o to, że nie dajmy się zwariować. Jak czytam rozpaczliwe posty: kiedy będzie nakładka pl na najnowsze nero. A poczekaj człowieku chwilę, jak się będziesz tak denerwował, to wrzodów żołądkai dwunastnicy dostaniesz ![]() Tak naprawdę po różnych pytaniach pojawiających się na forum, można odnieść wrażenie, że gro wypalaczy potrzebuje softu do: - skopiowania giery, - skopiowania audio, - wszelakiej maści konwersji audio (wav, mp3, itd.) A czytam w opisie nero "obsługuje to, obsługuje tamto :-D ", a czytał to ktoś i zadał sobie pytanko : apo cholerę mi to, przecież ta wersja którą mam wypala jak złoto. Wybaczcie mi te przemyślenia, może głupie, a może nie ? ![]() Pozdrawiam wszystkich |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
Wcale nie głupie przemyślenia. Mam podobne zdanie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
... nie masz racji fiscomp , właśnie najnowszy Neruś wreszcie kopiuje puste katalogi podczas kolejnych sesji w ramach multisesji, tego mi brakowało od dawna, może mnie posłuchali bo napisałem łamanym niemieckim
![]() ![]()
#4 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Fiskomp - twoje przemyślenia są jak najbardziej słuszne.
Ja osobiście od dawna utraciłem wilczy pęd do nowości które cechowało jedynie to iż są nowościami, natomiast pęd i niezdrowe podniety obserwuje czasami u ludzi bardzo młodych - no cóż taki wiek. Jedynym z przypadków instalacji nowszej wersji oprogramowania jest fakt iż posiada ono coś czego nie miało w poprzedniej wersji i to coś jest mi potrzebne. Drugim przypadkiem jest fakt normalnego procesu "ewolucji" systemów operacyjnych, programów i technologii. Ciężko dorównać obecnym standardom w przypadku używania bardzo starego oprogramowania. To tyle. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2002
![]() |
![]()
a Ya stfierdzilem ze nowy nero jest do BANI !! nie mozna skompresowac plikow na mp3PRO - czyzby zabrali te opcje? a moze jest tylko nie wiem gdzie jom przeniesli...
ktos wie? ![]()
#6 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Przecież konwersja do mp3pro jest w tym samym miejscu co w poprzednich wersjach. Mówimy oczywiście o nero 5590? ;-)
![]() |
#7 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Z mp3pro może być problem. Jak wynika ze strony Aheda to trzeba sobie do pełnej wersji kodek mp3pro nabyć. Generalnie dostarczana jest wersja która pozwala na nagrywanie z mp3pro, ale w przypadku używania Wave Editora i kodowania za pomocą tego kodeka (nie tylko mp3pro, ale też na zwykłe mp3) po kilkunastu procesach kodek generalnie wysiada.
Mam wrażenie że do każdej nowej wersji Nero trzeba mieć plugin mp3pro w aktualnej wersji. Miałem taki problem z tymczasowością kodeka, ściągnąlęm z Kazyy lewy plugin do wersji 5.5.7.8 i wszystko jak na razie działa. |
![]() |
![]() |
#8 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
ehhh, nie rozumiem, czemu nie instalować nowych wersji, czy to jakiś sprzeciw przeciw nowemu ? przeciez nowe znaczy lepsze, czyz nie ? ja osobiscie staram sie byc up-to-date ze wszystkim a nie jestem juz czlowiekiem az tak mlodym, ani tym bardziej nowym uzy(sz)kodnikiem sprzetu...
#9 | |
Gość
|
Cytat:
Po co kopiować puste katalogi ![]() Do czego to wykorzystujesz ![]() Hm, chyba, że nie zrozumiałem o co Ci chodziło ![]() |
|
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puste katalogi
... puste katalogi są mi potrzebne w pracy (archiwizacja danych) będą wykorzystane później, czyli znów zapełnione, oszczedza to czas na tworzenie ich z powrotem :cool:.
|
|