Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.10.2003, 19:02   #16
Toledo
Gość

Talking

Cytat:
eloise napisa***322;(a)
naturalnie, że mogę - niestety znów będzie to po angielsku, nie podejmuję się tłumaczenia bo mógłbym wprowadzić innych użytkowników w błąd (kiedyś zamieściłem podobne info odnośnie nagrywania "za dużych" plików w Nero, wówczas Sid przetłumaczył,wielkie dzięki mu za to, ale stwierdził, że nie wydaje mu się aby to była prawda, informacja jednak była prawdziwa)

oto pierwsza wypowiedź:

" what I found was that when you try to make an audio cd in DAO it will keep coming up with "invalid field" errors .. I lowered the write to the lowest possible setting and it still did it. So I played around with it for a while and thought I would try Track_at_once ,, well the first time with that setting and it at the maximum write speed it worked like a charm .. "

i kolejna:

"I've already reported in another thread a BIG bug in 6.0.0.19 - whenever you try to change the media dates (on the Dates tab), Nero crashes without any error message..."

Sid po raz kolejny proszę Cię o przetłumaczenie

pozdrawiam

Jest to wyrwane z kontekstu.
Przetłumaczę ci to jak najdokładniej, to nie żaden problem:

"coś co znalazłem było, że kiedy próbuje zrobić audio CD w DAO to wyjdzie "niewielki problem" dalej błędy ?.. Obniżyłem szybkość do najniższego możliwego ustawienia i nadal jest to samo. Więc zagrałem i przez chwilę pomyślałem, że spróbuję Track_at_once ,, teraz dobrze, pierwszy raz wyszło z tymi ustawieniami i z tą maksymalną szybkością zapisu, na której to szybkości pracowało już jest teraz uroczo .. "

i kolejna:

"Już zgłosiłem, w innym wątku DUŻY błąd w 6.0.0.19 - kiedykolwiek próbujesz zmienić medialne daty (na tabulatorze Dat), Nero rozbija się bez jakiegokolwiek meldunku o błędzie..."

To już wszystko
Ciekway tyko jestem co to za zagraniczny autorytet to napisał, myślę że Polacy to nie gesi, bo na tym FORUM są lepsi Fachowcy od tego, którzy potrafią bez żadnych wytycznych przetestować NERO v6.00.19.

Ostatnio zmieniany przez Toledo : 07.10.2003 o godz. 19:29

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.10.2003, 19:07   #17
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
eloise napisa***322;(a)
naturalnie, że mogę - niestety znów będzie to po angielsku, nie podejmuję się tłumaczenia bo mógłbym wprowadzić innych użytkowników w błąd (kiedyś zamieściłem podobne info odnośnie nagrywania "za dużych" plików w Nero, wówczas Sid przetłumaczył,wielkie dzięki mu za to, ale stwierdził, że nie wydaje mu się aby to była prawda, informacja jednak była prawdziwa)

Sid po raz kolejny proszę Cię o przetłumaczenie

pozdrawiam
jasne

" what I found was that when you try to make an audio cd in DAO it will keep coming up with "invalid field" errors .. I lowered the write to the lowest possible setting and it still did it. So I played around with it for a while and thought I would try Track_at_once ,, well the first time with that setting and it at the maximum write speed it worked like a charm .. "

wolne tlumaczenie:

moje odkrycie dotyczy kompilacji Audio CD - przy paleniu ich w trybie DAO program zglaszal bledy 'invalid field' - sytuacja nie zmienila sie po zminimalizowaniu predkosci nagrywania - postanowilem wiec sprawdzic tryb TAO i ku memu zaskoczeniu za pierwszym razem i z maksymalna predkoscia wszystko nagralo sie dobrze

"I've already reported in another thread a BIG bug in 6.0.0.19 - whenever you try to change the media dates (on the Dates tab), Nero crashes without any error message..."

wolne tlumaczenie

zglosilem juz kolejny duzy blad nero .19 - przy jakiejkolwiek manipulacji opcjami w zakladne 'daty/czas' program wykrzacza sie bez podania zadnego bledu

faktycznie - poprzedni blad brzmial dla mnie tak absurdalnie ze nie uwierzylem w taka niefrasoblisowsc nero (teraz juz nic mnie nie zaskoczy )
te sa dosc stadardowe jak na nero

ps. nie wiem co to za blad 'invalid field' - sadze ze moze dotyczyc cdtextu (czyli subkanalow) ale to tylko moj strzal i domysl
Stary 07.10.2003, 19:49   #18
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Toledo napisa***322;(a)

Ciekway tyko jestem co to za zagraniczny autorytet to napisał

szczerze to nie wiem, podanie "nick-ów" tych osób (dwóch) tutaj niewiele da, więc nie widzę sensu, niestety adresu forum podać nie mogę, bo naruszę regulamin (jest to forum z "pewnymi linkami", które by tu nie przeszły)

myślę że Polacy to nie gesi, bo na tym FORUM są lepsi Fachowcy od tego, którzy potrafią bez żadnych wytycznych przetestować NERO v6.00.19.

uwierz mi w to akurat nie wątpiłem ani przez chwilę, przykro mi, że odebrałeś to w ten sposób, moim zamiarem było tylko przytoczenie wypowiedzi innych osób zmagających się z tym samym programem i jego błędami
Stary 08.10.2003, 07:43   #19
Toledo
Gość

OK.

Ostatnio zmieniany przez Toledo : 08.10.2003 o godz. 07:48

Stary 14.10.2003, 15:55   #20
Spooky
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.02.2003
Spooky w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nero 6.0.0.19

Ta wersja zle mi wypala plytki audio tzn trwa to znacznie dluzej niz powinno a jak juz wypluje plytke to dziala co trzecia moze piosenka i to tylko fragmentami POZDRAWIAM
Spooky jest offline  
Stary 15.10.2003, 22:05   #21
cybermat16
Gość

A umie NERO 60019 nagrywa płyty autdio bez najmniejszych problemów wszystkie utwory działają, a czas w jakim nagrywa płytki uzalezniony jest tylko od tego jaką prędkość nagrania wybiorę ^_^

Stary 18.10.2003, 11:09   #22
Spooky
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.02.2003
Spooky w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
A umie NERO 60019 nagrywa płyty autdio bez najmniejszych problemów wszystkie utwory działają, a czas w jakim nagrywa płytki uzalezniony jest tylko od tego jaką prędkość nagrania wybiorę
To sie ciesz umnie niestety nie bylo tak kolorowo i nie zamierzam jeszcze raz instalowac tego shitu
Spooky jest offline  
Stary 18.10.2003, 11:23   #23
cybermat16
Gość

A no pewnie że się cieszę
Każdy się cieszy jak jego ulubiony program do nagrywanie nie spawia mu żadnych problemów, i nieprzyjemnych niespodzianek ^_^

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: