![]() |
Hmm.. dziwne.. ja tez tego triku uzywam od dawna i nie bylo z nim nigdy problemow.. plytki w 100% zielone w CD Speed itd.. przeciez to tylko pokazuje aktualna predkosc, nagrywarka nagrywa jak nagrywala.. nie zmienia metody zapisu.. czy ktos jeszcze zauwazyl takie objaw u siebie? Pozdrawiam, Anka.
PS. poprobie troche testow z Verbatim CDRW 24x i dam znac Update: Ok, porobilam troche testow i u mnie nagrywanie Nero ze stalym wyswietlaniem predkosci i ze zmiennym praktycznie nic nie zmienia.. wynik w bledach C1 i C2 przewazal nawet za nagrywaniem ze zmiennym wyswietlaniem predkosci o jakies 2000 bledow C1 i 20 bledow C2.. ale pewnie to sie miesci w granicy bledow pomiaru.. nie wiem.. mysle ze to raczej wina nosnika niz nero.. A swoja droga strasznnie duzo bledow mi wyszlo przy nagrywaniu na CDRW :( nie wiem czemu :( Screeny w nastepnej notce. |
Ilość załączników: 1
W pliku kprobe.zip znajduja sie 2 screeny.. pierwszy zrobiony po zapisie RW x24 w Nero bez wczytania pliku .reg, a drugi po wczytaniu.. zmiany sa niewielkie.. ale dalej nie rozumiem czemu az tyle bledow jest na Verbatimach :( Pozdrawiam, Anka.
|
Coś ten załącznik jest zwalony. Wyskakuej błąd przy rozpakowywaniu. Jak pamiętam to taki błąd już się pojawiał i to od momentu zwolnienia forum oraz pokazywanie się dziwnych literek. O co chodzi ???
Co do tego triku to wątpie, że to ma jakiś związek z dość dużą ilością błędów C1 i C2. |
na rw z zasady jest kupa bledow wszedlkiej masci - taka uroda (ps. ten verbatim to Plasmon :)) dlatego ped za predkoscia i nagrywanie 24x konczy sie placzami na forum 'nie mogeeee odczytaaaac plytyy... heeeelp!'
nie nagrywac za szybko i juz - RW nie ejst tu wyjatkiem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |