![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
![]()
Witam Cię Czytelniku.
Wiem,że takie posty już były jednak nie rozwiązują tego dość częstego problemu w sposób wyczerpujący.A problem jest taki : był sobie mix na płycie AUDIO CD,ale nie w postaci jednej ścieżki trwającej powiedzmy 67 : 03,tylko było sobie powiedzmy 17 utworków,które pięknie po sobie następowały przechodząc jeden w drugi,z możliwością przesunięcia do dowolnego miejsca w mixie.Ktoś ten mix zachował sobie w komputerze,precyzyjnie zripowany,ale w postaci 17 oddzielnych plików mp3 a nie jednego.A ty biedny użytkowniku,chcesz go równie precyzyjnie odtworzyć na innej płytce,tak aby nie było słychać ani cienia przerwy między utworami.Jak tego dokonasz i którym softem ? Może ktoś wie jak to zrobić w Feurio! ? Tracę już wiarę w te mistrzowskie programy do nagrywania... ![]() Te programy są jakieś dziwne takie...daję opcje Bez Przerw Między Utworami, a przerwy są... ![]() PS.Próbowałem w Nero bez przerw,nie zaznaczając pierwszego utworu - słychać trzaski.Próbowałem w Acoustica MP3 CD Burner - słychać trzaski. Nie umiem obsłużyć Feurio!,więc nie wiem czy będzie słychać.Niech ktoś to w końcu ostatecznie wyjaśni. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|