![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
Nero Express - problem z nagrywaniem :(
Witam.
Mam problem z programem nero express (uzywam go pierwszy raz). Podczas normalnego nagrywania danych (zdjec), ustawiam wszystko i wkladam odpowiednia plyte. Kiedy naciskam przycisk "dalej" ktory przechodzi do nagrywania ukazuje mi sie blad "unexpected exception" (niespodziewany wyjątek). Nie wiem o co chodzi. Pozniej kiedy znowu klikam na przycisk dalej, program jakby probuje to nagrac ale konczy sie na buforowaniu plikow i po tym nastepuje komunikat "zapis zakonczony powodzeniem". Kiedy sprawdzam plytke jest ona pusta. Macie moze pomysl co z tym zrobic? A moze cos zle ustawiam? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2004
![]() |
Hej, Ja mam ten sam problem, tzn. Po nagraniu w trybie pojedynczej sesji windows nie widzi danych, chociaz nero pokazuje ze jest xxxmb zapisanych w trybie tym i tym, a nawet po zakonczeniu nagrywania sprawdza kazdy nagrany plik. A w multisession dopiero jak nagram druga sesje to windows widzi. Pomozcie bo nie wiem czy to sprzet zepsuty czy co? ddaabb@wp.pl
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
u mnie przy multisession nie chce nagrywac. windows caly czas nie widzi plikow nagranych i w dodatku pokazuje ze plyta jest pusta.
|
|
|
|
|
#4 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sprawdzałeś innymi programami do palenia. Może sciągnij najnowsze NERO 6.3.1.17..
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2004
![]() |
Hej, Jak sie ciesze
Problem moj zniknal! Huraaaa. Mam nadzieje ze wam tez to pomoze. Poprostu zmienilem BIOS w nagrywarce. Ja mialem XS0F a zainstalowalem XS0Z. Moze pomylilem sie w nazwach ale na koncu napewno jest Z. Zainstalowac i poklopocie!
|
|
|
![]() |
|
|