Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.07.2004, 19:23   #1
matii
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.07.2004
matii w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nero Express - problem z nagrywaniem :(

Witam.
Mam problem z programem nero express (uzywam go pierwszy raz). Podczas normalnego nagrywania danych (zdjec), ustawiam wszystko i wkladam odpowiednia plyte. Kiedy naciskam przycisk "dalej" ktory przechodzi do nagrywania ukazuje mi sie blad "unexpected exception" (niespodziewany wyjątek). Nie wiem o co chodzi. Pozniej kiedy znowu klikam na przycisk dalej, program jakby probuje to nagrac ale konczy sie na buforowaniu plikow i po tym nastepuje komunikat "zapis zakonczony powodzeniem". Kiedy sprawdzam plytke jest ona pusta. Macie moze pomysl co z tym zrobic? A moze cos zle ustawiam?
matii jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.07.2004, 23:51   #2
Arabical
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.07.2004
Arabical w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hej, Ja mam ten sam problem, tzn. Po nagraniu w trybie pojedynczej sesji windows nie widzi danych, chociaz nero pokazuje ze jest xxxmb zapisanych w trybie tym i tym, a nawet po zakonczeniu nagrywania sprawdza kazdy nagrany plik. A w multisession dopiero jak nagram druga sesje to windows widzi. Pomozcie bo nie wiem czy to sprzet zepsuty czy co? ddaabb@wp.pl
Arabical jest offline  
Stary 09.07.2004, 01:25   #3
matii
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.07.2004
matii w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
u mnie przy multisession nie chce nagrywac. windows caly czas nie widzi plikow nagranych i w dodatku pokazuje ze plyta jest pusta.
matii jest offline  
Stary 09.07.2004, 10:34   #4
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
A sprawdzałeś innymi programami do palenia. Może sciągnij najnowsze NERO 6.3.1.17..
Stary 10.07.2004, 17:02   #5
Arabical
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.07.2004
Arabical w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hej, Jak sie ciesze Problem moj zniknal! Huraaaa. Mam nadzieje ze wam tez to pomoze. Poprostu zmienilem BIOS w nagrywarce. Ja mialem XS0F a zainstalowalem XS0Z. Moze pomylilem sie w nazwach ale na koncu napewno jest Z. Zainstalowac i poklopocie!
Arabical jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: