![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
[LG 48*16*48] co sie stało :-/
witam,
Coś mi sie stało z nagrywarką. Wypalone moze jakies 400 plytek od grudnia 2002. Nagrywarka wywala po kilku procentach błąd Write Error i jakiś problem z zapisem sciezki. Sam napęd dziwnie pracuje piszczy (to normalne bo od początku tak było ![]() Cytat:
![]() Wracając do sprawy,nagrywarka ma bios 1.04 praktycznie od nowosci. Testowałem na Platimkach, Akoss, Acer, HiT... i to samo ![]() Jutro przeloze nagrywarke do drugiego kompa to sprawdze czy to wina nagrywarki czy systemu (?) (hmmm ?) I teraz pytanie odnoscnie gwrancji. Kupilem ją w balcie, mam gwarancje LG lecz nie ma na niej stempelka ani podpisu sprzedawcy. W warunkach reklamacji są wymagane, oznaczenie na gwrancji modelu, s/n, kod kreskowy i data zakupu jest. Mam fakture z balty. Czy mam slac do balty czy jechac do punkty LG ? ![]() Ostatnio zmieniany przez no13 : 20.02.2003 o godz. 23:17 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Witam.
I co to sie stalo? |
![]() |
#3 |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Też mam ten model z tym samym biosem i jak do tej pory nie mogę niczego złego o nim powiedzieć. Jedyny mankament to zbyt wolne nagrywanie na niektórych nośnikach, ale w przypadku LG to normalne. Powiem też, że sporo płytek na nim wypaliłem i poza kilkoma, gdzie zdarzyły się drobne błędy wszystko było OK. Na początek jedna refleksja - mi nic nie piszczy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
sam juz nie wiem...
wypalilem film na plytce Verbatim Blue Diamond (juz z tych lepszych) i poszlo z prędk 32x (wiece nero nie wykrywalo) i wypalilo sie, raczej wina plyt to nie jest poniewaz sprawdzalem na platinnium, akoss, hit, acer - wszystkie te rodzaje pochodzą ze szpindlów (100szt), z ktorych wczesniej plytki bralem i bylo OK z tą pieczątką też moze byc problem, bo sklep jest 500 km od mojego domu ;P trza bedzie jutro zadzwonic do serwisu i sie dopytac, nawet jak bedzie dzialac (sprawdze na drugim kompie) to poczekam z miesiąc i tak reklamuje z powodu piszczenia i coś tam jeszcze wymyśle... moze dadzą jakiś nowszy model ![]() |
![]() |
![]() |
|
|