![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Registered
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Nero - Problem
Witam parenascie dni temu zainstalowałem nero 5.5.9.1.7 no i chodzil pieknie az do dzis, wlaczam nero i co widze? (efekt na zalaczonym obrazku) Przeskanowalem caly system NAV2003 i zadnego wirusa nie mam. Bynajmiej tak wynika z raportu NAV 2003, odinstalowalem, i zainstalowalem najnowsze nero 5.5.10.0 i jest to samo Ktos sie orietuje czemu?
Dodam ze po wcisnieciu OK nero zamyka sie. ![]() Ostatnio zmieniany przez artur k : 20.12.2002 o godz. 21:59 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Daj sobie spokoj z Nortonem, zainstaluj Kaspersky`ego.
Wyczysc rejestr i smieci po poprzedniej instalacji i zainstaluj na nowo. Pozdrowienia Krajek |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
albo najnowszego mks2003 jest lepszy o wiele od nav2003
![]() pliki masz na stronie glownej ... a reszte w necie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Skoro juz weszlismy w tym poscie na inne tematy niz te zwiazane z problemem artura k (tzn. programy antyvirusowe) to pozwole sobie jeszcze zapytac panstwa (sorki artur) co sadzicie o nowoczesnosci nero. Dodano w najnowszej wersji obsluge formatu mp4 audio... Ciekawe co ona wniesie??
Wiecej mozna poczytac: Kliknij tutaj
#5 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
tak...kaspersky albo nod32...sam mam przykre doświadczenia z kasperky bo tak namieszal mi w systemie po instalacji, że nie wiedziałem gdzie dół, a gdzie góra....ale jeśli chodzi o skuteczność wykrywania wirów to jest dobry choć nod32 jest według mnie lepszy...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
![]()
Po instalacji, gdy pierwszy raz uruchamiam nera (gdy wpisuję nr seryjny), to nero uruchamia się w normalnej, pełnej wersji. Gdy zamknę program i znowu go uruchomię, to wtedy program uruchamia się w wersji "express". Co zrobić, aby znów przełączyć nera do pełnej wersji?
POMOCY! :o |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Nalezy, po prostu, wpisac "poprawny" (niezablokowany) numer.
Ew. uzyc przelacznika Express/Normal. (gdzies tam sobie egzystuje) Pozdrowienia Krajek |
![]() |
|
|