![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bukkake Sensei
Data rejestracji: 29.04.2004
![]() |
Niewłaściwy wolumin i LG GCE-8520B
Witam. Mam poważny problem z instalowaniem gier. Mianowicie podczas instalacji z płyty innej, niż pierwsza dowiaduję się, że "w stacji znajduje się niewłaściwy wolumin. proszę włożyć CD (tu nazwa) do stacji E:". Co mam z tym zrobić?
Używam Windows 2000 SP4, do kopiowania czegokolwiek używam CloneCD 2.7.1.1, a do nagrywania gotowych image'ów Alcohola 1.4.8 b1222., zawsze przy prędkości 12x. Moja nagrywarka - jak w temacie. Firmware to 1.04. Nagrywam na Vakossach Silver 48x (BTW, jakie płyty polecacie? najlepiej do 1,40 za szt.)Nie wiem niestety, czy to wina płyt, czy może źle skonfigurowanych programów... Próbowałem też instalować te gry po zrobieniu image'ów i przy użyciu Daemon Tools. Ten sam błąd. Używałem opcji "search" na forum i widziałem, że parę osób miało ten sam problem, ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie... Przykładowe gry to XIII i Splinter Cell: Pandora Tomorrow. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawdopodobnie te gry zostały źle skopiowane, tzn. źle jest wykonana kompia gry. Musisz najpier za pomocą ClonyXXL wyszukać na orygianłu zabezpeiczenie, a potem dobrać parametry rpacy np. nagrywarki to zgrania tego obrazu. Potem musisz ten obraz odpowiednio nagrać.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.11.2001
![]() |
Registry Settings
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows] Value Name: ErrorMode Data Type: REG_DWORD (DWORD Value) Value Data: (0 = all errors, 1 = application errors, 2 = no popups) - i tu daj 2 ! U mnie dzilala w 101% po takim zabiegu w rejestrze;] - a naszukalem sie rozwiazania , oj naszukalem ;/pozdr |
|
|
|
|
#4 |
|
Bukkake Sensei
![]() |
pantest - jeśli to zadziała, to chyba poślę ci kwiaty
Zaraz spróbuję.sebaw - nie chodzi mi tylko o gry skopiowane na moim komputerze, mam też na myśli "imydże" ściągnięte z torrentów, a te są już bez zabezpieczeń |
|
|
|
|
#5 |
|
Bukkake Sensei
![]() |
Hmmm... okno domagające się właściwego woluminu już nie wyskakuje
Niestety, pojawia się inne: ![]() Spotkaliście się już z czymś takim? |
|
|
|
|
#6 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
hahahaha LOL widze, ze instalujesz Collina 4 ![]() niestety ale masz zla wersje... sciagnij sobie lub zalatw wersje od Deviace (czy jakos tak sie to pisze) a co do tych woluminow... mozna tez zamontowac obrazy plyt na wirtuale i problem tez znika
|
|
#7 |
|
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
problem z wolumenami wystepuje zawsze przy Windowsach 2000 XP i 2003 ale wynika to ze specyfikacji w/w systemów nie ominiesz tego jeżeli masz system NTFS.
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
|
![]() |
|
|