Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.09.2002, 22:22   #16
tomgoo
<<<Watcher>>>

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
no cóż ja kupiłem w tesco mmory po 1złszt. i zarąbiscie chodzą , zarąbiście się nagrywają , wsam raz dla litka .
tomgoo jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.09.2002, 22:27   #17
MichalPro
Bywalec

Data rejestracji: 24.09.2002
MichalPro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mmory

Fakt, niezłe są. I mają plastyczek zabiezpieczający warstwę. A takie LG16x z szarym nadrukiem szlag trafił po 3 miesiącach, warstwa sama zlazła płatkami kilkoma, bez udziału podejrzanych narzędzi. Tak ładnie żarło, a zdechło... ;-)
MichalPro jest offline  
Stary 25.09.2002, 22:49   #18
smoka
Bywalec

Data rejestracji: 25.09.2002
smoka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
... ?8)
smoka jest offline  
Stary 25.09.2002, 23:00   #19
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zapraszam na stronę:
http://ak.fabrika.pl/cdr/rank.php
Stary 25.09.2002, 23:21   #20
Marius_The_Mad
Avatar użytkownika Marius_The_Mad

Data rejestracji: 25.07.2002
Marius_The_Mad zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
smoka napisa***322;(a)
... ?8)
Sprawdź swoje płyty za pięć lat
Marius_The_Mad jest offline  
Stary 26.09.2002, 01:25   #21
/||\aster
Gość

Cytat:
Marius_The_Mad napisa***322;(a)

Sprawdź swoje płyty za pięć lat
Dla mnie najwazniejsza w plytkach jest cena oraz trwalosc. MMORE to super plytki, mialem tylko jedna jeszcze na gieldzie kupiona to byl Thief i pewnie chodzi do dzisiaj, ale go juz nie mam bo jakis "kolega" mi go nie oddal a zopomnialem kto to byl. Ta plytka byla kupiona w w lutym 1999 bardzo dobra, bylem wtedy 3 raz na giledzie i koles odemnie wyciagna ostatnie grosze, tzn mialem 29 zl w tym na bilet do mojego miasta a gierka byla po 30 zl i musialem na gape wracac. Za pierwszym razem jak bylem na gieldzie bylo to poczatek 98 i kupilem za 40 zl orginal monkey island maddnes to byly czasy, To byly czasy gielda mnie rajcowala i inne klimaty, pare miesiecy (duzo) pozniej dostrzeglem tam kumpla z osiedla ktory sprzedawal i zalatwil mi RED ALERTA 2 za 10 zl to bylo cos. I juz na gielde dlugo nie wrocilem bo czasu nie mialem i nie mial kto jechac. Byla dluga przerwa i bylem gdzies w maju tego roku z kumplem bo kompa kupowal, ale wtedy (maj) juz wszystkich znalem, mimo ze na gielde nie chodzilem czulem sie jak u siebie wszystko spoko i fajnie.
koniec tej smutnej story
Jezeli to czyta Seba pozdrowienia dal ciebie.
Tychy tesknie za wami jak nigdy dotad. Brakuje mi tego wszystkiego Cyfra+ chipy, sprzedaz gierek i programow, brakuje mi moich kontaktow i kumpli z osiedla. I siostry i imprez

Stary 26.09.2002, 01:34   #22
/||\aster
Gość

Do mojej wypowiedzi jeszcze bylem duzo razy na gieldzie ale tylko w odwiedzinach i zobaczyc co sie tam dzieje. Od kilku dnia mam dola jak nie wiem jeszcze sobie sciagnalem mp3 przy ktorych sie bawilem w tychach z kumplami z siostra i wogole Ale mam dola Tutaj jest hujnia zero kontakow z ludzmi i wogole cioty komputerowe. Imprezy nie te co w Polsce, to juz nie jest to samo wszystko sie zmienia czy chce tego czy nie. Nie wiem po co te mp3 sciagalem teraz mam jeszcze wiekszego dola wspomnienia i wogole, wlasciwie nie wiem po co to pisze zaraz sie poplacze, juz placze Pozdrawiam cale tychy a w szczegolnosci:
Karine, Cebula, Artusia, Barana, Sebe, Neo, Radka, Krzyska, Wojtka, Kasie, Anie, Kasie W, Malpe Dlugiego, Tokarza, Gruby Chudy Damiana i cale osiedle "E" jezeli jest ktos z Tychow odezwijcie sie do mnie. Ale mam dola. Jezeli o kims teraz zapomnialem to sorksko

Stary 26.09.2002, 02:46   #23
/||\aster
Gość

Zwierzen ciag dalszy.....
Pamietam moj komputer bardzo dobrze, ostatnio na niego narzekalem, ale dopiero teraz sobie uswiadomilem co to byl za potwor moze po configu tego nie bylo widac ale jaka wydajnosc. Wiem ze banshee nie obusgiwala nowych gier ale te co chodzily to chodzily dobrze. Jezeli znales osobe ktora posiadala takiego kompa bardzo prossze o kontakt. Narzekalem ze wolny ale gdy go sprzedalem to bardzo mi go brakowalo. Oto jego config:
Procesor = AMD K6-2 333MHz czasami @400mhz
RAM = 192MB 100 mhz
HDD = 10 gb Barracuda I
Plyta = Shuttle hot 591p
DVD = Liteon LTD-122
CDRW = LG8081b
Graficzna = Banshee 16 mb
Dzwiek = SB 64 pci

Wszystko tak dobrze ze soba wspolpracowalo ze NHL 2002 na 1024x768 na max detalach nie skakal tzn skakal ale tylko gdy hokeiscie wyjezdzali tak w grze to 0. Nie wiem co jeszcze napisac mam dola jak *** i juz nie wiem co sie dzieje za kazdym razem co pomysle o tychach to w oku sie robi, ale chyba juz tak zostanie.

I nie smiejcie sie ze mnie bo naprawde mam dola jak nie wiem.

Stary 26.09.2002, 08:36   #24
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hej, /\aster
Wczoraj byłem w Tychach. Lało jak cholera, zresztą jak na całym Śląsku. Często bywam w twoim mieście i przyznaję - dość przyjemne.
Powiedz tylko które to osiedle "E" ? Ja byłem wczoraj na osiedlu "M" na Młodzieżowej, koło Pizza Hut. Jak będę w przyszłym tygodniu w Tychach to pozdrowie je od ciebie
Trzymaj się
Sebastian997 jest offline  
Stary 26.09.2002, 11:37   #25
edwin11
Bywalec

Data rejestracji: 23.08.2002
edwin11 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
olej je!!!
rok temu nagrałem na BTC za 2,50 zł z 4x
Tydzień temu okazało sie że to co na zewnetrznej krawędzi jest nieczytelne!!! Płyty nie używałem prze rok,-więc nie ma żadnych!!!!zarysowań.
edwin11 jest offline  
Stary 26.09.2002, 12:47   #26
DJ_LukBoj
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 02.09.2002
DJ_LukBoj zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak już tak o płytkach gadacie to mam pytanko:

Dlaczego większość z was nie lubi AKOSSÓW (wręcz nienawidzi)

Ja osobiście nagrywam na tych płytkach i jestem zadowolony a wy mi powiedzcie co wam w nich nie odpowiada

POZDRAWIAM
DJ_LukBoj jest offline  
Stary 26.09.2002, 13:32   #27
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
DJ_LukBoj napisa***322;(a)
Jak już tak o płytkach gadacie to mam pytanko:

Dlaczego większość z was nie lubi AKOSSÓW (wręcz nienawidzi)

Ja osobiście nagrywam na tych płytkach i jestem zadowolony a wy mi powiedzcie co wam w nich nie odpowiada

POZDRAWIAM
Ja osobiscie moge powiedziec, ze szybko koroduja (mieszkam kolo huty... moze dlatego) i dane ktore nagralem ok 6 miesiecy temu juz sa nie bardzo czytelne. A szkoda... Chociaz nie powiem, bo mialem serie od Prodisc Tech, a oni dobre cdki robia. A te z NAN-YA to taki maly scheiB.
To tak moim skromnym zdaniem

Pozdrawiam

/ Konfucjusz /
artoor jest offline  
Stary 26.09.2002, 13:54   #28
fraktal
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.08.2002
fraktal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
btc nie polecam

hm, jakies 2lata temu kumpel nagral mi na btc muzyke i dane, a dzisiaj moj cd i jeszcze 5kumpli nie chce tego gowna czytac, tylko moja nagrywara sobie jako tako z tym radzi (teac)

wiec nie kupie juz nigdy zadnych btc
a ty rob co chcesz

pozdro
fraktal jest offline  
Stary 26.09.2002, 15:50   #29
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mialem kiedys za starych dobrych czasow, kiedy plytka kosztowala jakies 7-10 zl, a btc 2 mialem nagrane na niej dane. po pol roku warstwa sama zeszla i tyle ta plytke widzialem. i od tego zasu staram sie unikac btc'kow, bo szkoda nerwy (i naped) "strzępic".
Stef jest offline  
Stary 26.09.2002, 18:55   #30
/||\aster
Gość

Cytat:
Sebastian997 napisa***322;(a)
Hej, /\aster
Wczoraj byłem w Tychach. Lało jak cholera, zresztą jak na całym Śląsku. Często bywam w twoim mieście i przyznaję - dość przyjemne.
Powiedz tylko które to osiedle "E" ? Ja byłem wczoraj na osiedlu "M" na Młodzieżowej, koło Pizza Hut. Jak będę w przyszłym tygodniu w Tychach to pozdrowie je od ciebie
Trzymaj się
Osiedle "E" jest kolo azetu a dokladnie moje podworko jest za barem paprocanskim lub jak kto woli ARA. Jak znasz kogos to pozdrow. Seba czy ty czasem nie mieszkasz w Tychach z "F" ?

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: