![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mialem kiedys za starych dobrych czasow, kiedy plytka kosztowala jakies 7-10 zl, a btc 2:P mialem nagrane na niej dane. po pol roku warstwa sama zeszla i tyle ta plytke widzialem. i od tego zasu staram sie unikac btc'kow, bo szkoda nerwy (i naped) "strzępic".
|
btc nie polecam
hm, jakies 2lata temu kumpel nagral mi na btc muzyke i dane, a dzisiaj moj cd i jeszcze 5kumpli nie chce tego gowna czytac, tylko moja nagrywara sobie jako tako z tym radzi (teac) :)
wiec nie kupie juz nigdy zadnych btc a ty rob co chcesz ;) pozdro |
Cytat:
To tak moim skromnym zdaniem Pozdrawiam :) |
Jak już tak o płytkach gadacie to mam pytanko:
Dlaczego większość z was nie lubi AKOSSÓW (wręcz nienawidzi)??? Ja osobiście nagrywam na tych płytkach i jestem zadowolony a wy mi powiedzcie co wam w nich nie odpowiada ??? POZDRAWIAM |
olej je!!!
rok temu nagrałem na BTC za 2,50 zł z 4x Tydzień temu okazało sie że to co na zewnetrznej krawędzi jest nieczytelne!!! Płyty nie używałem prze rok,-więc nie ma żadnych!!!!zarysowań. |
Hej, /||\aster :)
Wczoraj byłem w Tychach. Lało jak cholera, zresztą jak na całym Śląsku. Często bywam w twoim mieście i przyznaję - dość przyjemne. Powiedz tylko które to osiedle "E" ? Ja byłem wczoraj na osiedlu "M" na Młodzieżowej, koło Pizza Hut. Jak będę w przyszłym tygodniu w Tychach to pozdrowie je od ciebie ;) Trzymaj się :) |
Zwierzen ciag dalszy.....
Pamietam moj komputer bardzo dobrze, ostatnio na niego narzekalem, ale dopiero teraz sobie uswiadomilem co to byl za potwor moze po configu tego nie bylo widac ale jaka wydajnosc. Wiem ze banshee nie obusgiwala nowych gier ale te co chodzily to chodzily dobrze. Jezeli znales osobe ktora posiadala takiego kompa bardzo prossze o kontakt. Narzekalem ze wolny ale gdy go sprzedalem to bardzo mi go brakowalo. Oto jego config: Procesor = AMD K6-2 333MHz czasami @400mhz RAM = 192MB 100 mhz HDD = 10 gb Barracuda I Plyta = Shuttle hot 591p DVD = Liteon LTD-122 CDRW = LG8081b Graficzna = Banshee 16 mb Dzwiek = SB 64 pci Wszystko tak dobrze ze soba wspolpracowalo ze NHL 2002 na 1024x768 na max detalach nie skakal tzn skakal ale tylko gdy hokeiscie wyjezdzali tak w grze to 0. Nie wiem co jeszcze napisac mam dola jak *** i juz nie wiem co sie dzieje za kazdym razem co pomysle o tychach to :'( w oku sie robi, ale chyba juz tak zostanie. I nie smiejcie sie ze mnie bo naprawde mam dola jak nie wiem. |
Do mojej wypowiedzi jeszcze bylem duzo razy na gieldzie ale tylko w odwiedzinach i zobaczyc co sie tam dzieje. Od kilku dnia mam dola jak nie wiem jeszcze sobie sciagnalem mp3 przy ktorych sie bawilem w tychach z kumplami z siostra i wogole:'( :'( Ale mam dola:'( Tutaj jest hujnia zero kontakow z ludzmi i wogole cioty komputerowe. Imprezy nie te co w Polsce, to juz nie jest to samo wszystko sie zmienia czy chce tego czy nie. Nie wiem po co te mp3 sciagalem teraz mam jeszcze wiekszego dola wspomnienia i wogole, wlasciwie nie wiem po co to pisze zaraz sie poplacze, juz placze :'( :'( Pozdrawiam cale tychy a w szczegolnosci:
Karine, Cebula, Artusia, Barana, Sebe, Neo, Radka, Krzyska, Wojtka, Kasie, Anie, Kasie W, Malpe Dlugiego, Tokarza, Gruby Chudy Damiana i cale osiedle "E" jezeli jest ktos z Tychow odezwijcie sie do mnie. Ale mam dola. Jezeli o kims teraz zapomnialem to sorksko |
Cytat:
koniec tej smutnej story:'( :'( :'( Jezeli to czyta Seba pozdrowienia dal ciebie. Tychy tesknie za wami jak nigdy dotad. Brakuje mi tego wszystkiego Cyfra+ chipy, sprzedaz gierek i programow, brakuje mi moich kontaktow i kumpli z osiedla.:'( I siostry i imprez :'( :'( |
Cytat:
|
Zapraszam na stronę:
http://ak.fabrika.pl/cdr/rank.php |
... ?8)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |