![]() |
Dlaczedo gdy o tak podstawowe rzeczy pyta kobieta, to wszyscy są wyrozumiali i rzeczowi, a jak pyta mężczyzna to wszyscy odsyłają do szukania i straszą regulaminem.
Chodzi mi o to, żeby zawsze to wyglądało w ten sposób, niezależnie kto pyta. 8-) |
pewnie z tego samego powodu, dla ktorego kobiety nie placa mandatow, a jak juz placa to mniejsze :)
|
w celach towarzyskich :) bardzo chetnie ale najpierw musze urorac sie z kolejnym problemem instalowalam to forceASPI 1.7 zrobilam tak jak mi mowiliscie killaspi.bat/restart/instaspi.bat./restart wydawaloby sie ze jest juz ok ale wlaczajac Nero pokazal sie komunikat: "Nie mozna odnalezc pliku ASPI WNASPI32.dll" probowalam zrobic wszystko jeszcze raz i nic z tego mozecie mi napisac co mam teraz z tym zrobic ???
|
nie powinno sie tak stac, ale jak juz sie stalo to wywal nero i zainstaluj od nowa - powinno pomoc
|
Cytat:
|
imola - :rotfl:
|
Probowalam zainstalowac Nero jeszcze raz i nic z tego dalej to samo : "Nie mozna odnalezc pliku ASPI WNASPI32DLL .Obecnie istnieje mozliwosc wyboru tylko nagrywarek obrazow. Brakuje jednego z plikow systemowych Windows 95/98/Me. Prosze naprawic ten problem i ponownie uruchomic Nero" Moze macie jeszcze jakis pomysl ???
|
Ilość załączników: 1
Mamy :) w zalaczniku masz ten plik ktory ciniby brakuje wgraj go dokatalogu Windows/system32 powinno pomoc.
|
Witam na forum kolejną płęć piękną.
A odnośnie tematu to włącz DMA i po sprawie. To wystarczy. A dioda miga bo pomarańczowaa jest gdy buforuje i nie nagrywa a czerwona gdy nagrywa |
Cytat:
|
a i mam jeszcze takie pytanko znalazlam w was na stronie o aspi wersje 4.71.2a moglabym teraz wgrac ta wersje zeby wgrac ten plik wnaspi32.dll i czy ta wersja bedzie dzialac ???
|
Cytat:
Musisz plik ściągnąć jakim managerem ściągania np. FlashGet, GetRight, Download Akcelerator itd, itp |
imola :bicz: :piknik:
|
Cytat:
DO GUNII, tak możesz ściągnąc to ASPI 4.71 , rozpakuj i daj aspiinst.exe lub też uruchom install.bat z parametrem X86 - jeżeki uzywasz win98 jak dobrze pamiętam. |
Dzieki :) tak zrobilam i dziala, niestety bufor dalej skacze jak szalony chyba nawet bardziej niz przedtem :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |