![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
![]()
Witam
Od nie dawna uzywam w domu InCD 3.31 i jestem zadowolony. Wczoraj potrzebowalem przeniesc cos na CD-RW do pracy i zainstalowalem na kompie nie posiadajacym nagrywarki najpierw EasyWriteReader, ktory pobralem ze strony Ahead ale efekt byl taki, ze CD-ROM probowal odczytac plyte i wszystko sie wieszalo, odinstalowalem wiec ten program, nastepny byl InCDUDFReader, ktory znalazlem na ftp-ach wersja pliku 2.0.5 ale ten jak i nastepny pobrany z CDRInfo nie przyniosl zadnego efektu. CD-ROM widoczny ale nic na nim (plycie) nie widac. Mam w pracy Win ME pl, LG 32x i (jesli byloby potrzebne) nie zainstalowane ASPI (tylko wersja windowsowa) Przejrzalem archiwum polskich grup na googlach w tej sprawie ale niczego nie znalazlem. Bede wdzieczny za rzeczowa pomoc podrawiam dmocha |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EasyWriteReader był niepotrzebny, InCDReader powinien działać, skoro nie, spróbuj zainstalować Readera od Roxio do pobrania tutaj, a tak na marginesie DirectCD jest pewniejszy, nie gryzie się z innym softem do nagrywania, co zdaża się w przypadku InCD.
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
co do DirectCD sprobuje, rozumie ze nalezy odinstalowac wpierw InCD?, Nero w niczym nie przeszkodzi? Mam Win MEpl. I jeszcze jedno, czy jest mozliwosc instalacji na kompie z nagrywarka i cd-romem zarowno DirecCD jak i UDF Readera ze stajni Roxio , ewentualnie odpowiednio InCD i UDF Readera z Ahead ? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
liniejący leming
Zlotowicz
...nie musisz instalować DirectCD (gdybyś jednak chciał to usuń InCD), wystarczy zainstalować Readera od Roxio na kompie bez nagrywarki, będzie czytał płyty nagrane przez InCD. Nero pozostaw, nie będzie przeszkadzał. DirectCD jak i InCD mogą być razem ze swoimi Readerami.
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 18.07.2002 o godz. 14:19 |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Ja korzystam w domu z InCd. W pracy mam komputer bez nagrywarki z Windowsem 2000 i czyta mi płyty bez problemu. Nigdy nie był tu instalowany żaden Reader, nie ma nawet zainstalowanych ASPI. Ale może pod Win2000 tak ma być.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
liniejący leming
Zlotowicz
... ASPI nie zaszkodzi, choć w tym przypadku nie powinno mieć znaczenia.
|
|