![]() |
Cytat:
A skad takie info :):chytry: |
Ilość załączników: 1
Przepinanie kabli nic nie dało.
|
podobno nastepny firmware dla F1 umozliwi nagrywanie DVD+R !;)
|
Cytat:
Ja na poczatku tez mialem opory ale jak jest new bios to czemu nie zawsze lepiej mniec nowszy i pelniejsza baze nosnikow ...;) |
Bład ??? ??? ???
Para ma P-CAV a chce miec CAV - tak ??? Wiec po co ja sie pytam ??? ;p |
Cytat:
|
[QUOTE]Laser napisa***322;(a)
[B]Witam ! Hmm dziwne ja tez mam g i mam CAV - para nie wiem ale zauwazylem ze Ty masz podpieta nagrywarke na primary master a ja i Kowanski mamy na primary SLAVE - nie wiem czy to istotne ale program flashujacy informuje aby nagrywarka była podpieta na slve - moze tu tkwi bład >>??<< Zmienię dzisiaj na slave i sprawdzę. Ale po upgradzie działa bez problemu. I mogę nagrywać Esperanzę CD-RW na 24x (z biosem 1.0f tylko na 10x) Pozdrawiam |
Witam !
Hmm dziwne ja tez mam g i mam CAV - para nie wiem ale zauwazylem ze Ty masz podpieta nagrywarke na primary master a ja i Kowanski mamy na primary SLAVE - nie wiem czy to istotne ale program flashujacy informuje aby nagrywarka była podpieta na slve - moze tu tkwi bład >>??<< ---------- Tzn w readme jest napisane ze naped na slave ale to chyba dla przykłądu |
Cytat:
Nero CDSpeed mam 1.02e :) |
Cytat:
Cały czas to samo. Używałem Nero CD Speed 1.02e oraz 1.02g. Pozdrawiam |
A próbowałeś na innej płycie ???
|
U mnie po aktualizacji biosu wciąż jest zapis P-CAV.
|
? :blee:
|
Witam !
To ja juz nic nie rozumiem :0 Cytat:
|
Cytat:
Ale YAMAHA szczyci się, że jest Full CAV, prawie wszytkie obecnie produkowane napędy to CAV lub Full CAV jak to zwał tak zwał ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:23. |