![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: obcinanie utworów
Cytat:
Kilka razy stało mi się dokładnie to samo, potwierdzam problem. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale nigdy nie zdarzyło się to gdy nagrywałem z minimalną prędkością i na płytach 650MB (TDK Audio i zwyczajne 650MB Emteca) - więc może tutaj jest pies pogrzebany. Ale to tylko statystyka ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Gdzieś ty ten post wygrzebał - jest strasznie stary.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Թ
Cytat:
Ale to chyba nie szkodzi zbytnio - ja jestem nowym użytkownikiem i przeczytałem w całości sporo starszych topiców, aby się dowiedziec różnych rzeczy. Pewnie nie tylko ja tak postępuję. A jeśli szkodzi - mogliby admini ustalić jakiś termin ważności topica, no ale to chyba już jest do działu propozycje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
^_^ ![]() ![]() Chyba sie mylisz? Medal dla chłopaka ![]() P.S. Sam się nabrałem i już miałem "merytorycznie" odpowiadać na post z 06,2002r. Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 15.02.2003 o godz. 21:29 |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Թ
Cytat:
A że nie należy odpowiadać na pytania sprzed roku jeśli to mało wnosi do sprawy - oczywiście, mój błąd. To już moze koniec tej dyskusji? ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 15.02.2003 o godz. 23:12 |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
Jak zobaczysz tematy nowych topików - to zrozumiesz o co chodzi, ciągle powracają te same sprawy, czasem jednocześnie 2-3 topiki na ten sam temat. Ja jestem dopiero od stycznia ,a już poznałem standardowy zestaw pytań powtarzających się co kilka dni.(np.ostatnio był urodzaj na zgubione multisesje ,overburning w Nero) ![]() Tak więc, jak czytam że, skorzystałeś z wyszukiwarki,jestem mile zaskoczony. ![]() P.S. Mam przeczucie że nadchodzi czas na pytania o : -medium speed error -power calibration error Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 16.02.2003 o godz. 01:59 |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Re: Re: obcinanie utworów
Już zapomniałem o problemie, który rozwiązał się po zainstalowaniu
nowego ASPI, przepraszam, że nie podziękowałem za radę. JP59
|
|