![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Trudno powiedziec, jesli nie zapisujesz nic na RW to jeden problem masz z glowy, ale jesli tak to predkosc 12x jaka oferuje ten naped nie jest zbyt rewelacyjna dla RW :/ Zas nie wiem jak sie ma tez sprawa z Power REC, wczesniej nie mozna bylo go wylaczyc, napewno jest to mozliwe w modelu 4824, a czy mozna w 4012 to nie wiem - problem jest z tym taki ze naped dostosowuje predkosc zapisu do jakosci nosnika, i czasem bywa tak ze na naprawde dobrych plytach i tak nagrywa 16-24x to troche irytuje. Funkcja owszem bardzo przydatna dla slabych nosnikow i tutaj to bardzo cenie, dzieki temu duzo plyt nagralo sie prawidlowo. Jak juz to poszukaj Plexa 4824, drogi juz nie jest, a napewno lepszy od 4012. Albo bierz Liteona (najlepiej z koncowka 6s).
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
A co sadzicie o nowym Aopenie?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
Zreszta popatrz na testy AOpena na CDRInfo - mówią same za siebie.
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Nol : 20.11.2003 o godz. 18:08 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
P.S. Nie twierdzę, że nagrywarka jest tragiczna - Plextor miał w niektórych testach gorsze wyniki - ale gdybym miał kupować nową nagrywarkę, to wybrałbym taką, która sprawuje się lepiej.
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Nol : 21.11.2003 o godz. 10:07 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a ja mam 52246S i najnowszy bios. Spisuje sie rewelacyjnie!Polecam
Kumpel ma najnowszego 52327S i tez jest ok, ale inny qmpel juz nie. Jak sid i martin: polecam 6s
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2003
![]() |
Coz moge powiedziec,Ze Plextor (cena 210lt)a Liteon (120lt).BRALBYM TYLKO PLEXTORA,jest wart swej ceny,a z liteonem sa same problemy:
nagralem cdrw(Datatrack) to lg,samsung i liteon nie widza go calkiem,a moj plextor widzie i czyta dobrze. Lepiej zaplacic wiecej,niz zalowac sie,ze masz *****.:-) |
|
|
|
|
#8 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
To mi przypomina takie fanatyczne bronienie jedynie slusznych ideii, i nawet ze inny naped cos potrafi to i tak sie to na minus obrocic da.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() I ten "test" ma byc wyznacznikiem ze Plextor > LiteOn i LG ?? Troche to dla mnie "przegiete". Oczywiscie nie uznaje Plextora za zlego (nie pokusze sie tu o porownanie z LiteOnem i LG ani kazdego z osobna z kazdym pozostalym ) i nie mam do niego zadnych uprzedzen oprocz tego ze uwazam ze jego cena jest za wysoka.
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
BURN, BABY, BURN :)
Data rejestracji: 20.01.2004
![]() |
mam 52327s liteon - i działa niesamowicie...wszystko czyta i wszystko nagrywa... wszystkie formaty, tryby i płyty... polubiłem liteona - i zamierzam dokupic nagrywareczkę DVD... dobra cena i jakośc... nagrywam na niej czesto po 50 płyt dziennie i jest jak najbardziej ok - poleca. A na plextorze nie nagrywałem, nie wiem jak działa... nikt znajomy nie ma takiego cuda - ale po co jak 80 pln tańszy sprzęt jest wystarczająco dobry?
|
|
#12 | ||
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#13 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
litek 52327s - mam go od miesiaca, dostawal juz w kosc (z moich glopich pomyslow: 24plyty pod rzad - spasowalem i poszedlem spac, bo ta bestia nawet nie rozgrzala sie
i kopiowanie w locie zabezpieczenia opartego na blednych sektorach (w duecie z Toschiba M1612 iz nowu sukces - tu juz naprawde chcialem zonbaczyc jak sie wykrzacza )polecam, naprawde swietny naped i ta cena ... |
|
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.12.2002
![]() |
PAWELBLU:
Zaj....sty avatar!
![]() |