![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
![]()
Ściągnąłem Direct Connectem plik "Symphony Of Voices CD3.nrg" (sample). Niestety, Nero (Express 5.5.9.13) wywala błąd podczas sprawdzania pliku. Próbowałem pod Daemon Toolsem - nie widzi obrazu, CDXtract (v.4.1.3) tak samo, CDRWin 5 również... Zmieniałem rozszerzenia (bin, iso, zip itd) - niestety nic to nie daje. Nie wiem, czy plik jest uszkodzony, czy może zapisany w jakimś magicznym formacie, w każdym bądź razie kilkadziesiąt godzin ściągania poszło na marne... :-( Dodam, że wcześniej używałem powyższych programów do różnych obrazów i wszystko chodziło... Może ktoś wie, co można z tym poradzić? Z góry dzięki za podpowiedzi...
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli daemon tools nie widzi to po ptakach
mozesz jeszcze sprobowac CDmage, ale nie sadze ![]() zip piszesz ze sprawdziles, ale w winzipie czy w totalcmd? total sobie poradzi lepiej jezeli to obraz plyty muzycznej to mozesz jeszcze sprobowac rozszerzenia wav i programow feurio/monkeyaudio powodzenia |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Problem z obrazem NRG...
Cytat:
Próbowałem też CDmage'm, ale po 20 minutowym mieleniu oznajmił, że nie może go ruszyć. ZIPa sprawdziłem w Totalcmd - nie widzi zawartości... Spróbuję jeszcze, jak piszesz: "wav i programow feurio/monkeyaudio" i dam znać. Dzięki za sugestie, ale coś czuję, że nici z tego , albo plik jest walnięty, albo żle został przygotowany... :-( Pozdro |
|
![]() |
![]() |
|
|