![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.11.2001
![]() |
![]()
Witam!
Mam problem nie mogę przeprowadzić poprawnie testu overburningu w programie Nero CD Speed. Za każdym razem wyskakuje error. Mam LG 16x. Płyte ABIT BE6 II v.2.0 , 256 RAM-u i procek 900 MHz. Każda rada mile widziana ! ![]() Pozdrówka!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Mialem kiedys taki problem z tym programem na moim (bacznosc) Liteonie (spocznij hehehe). Jesli dobrze pamietam to pomogly sterowniki aspi.
#3 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Wyskakuje Ci error, dziwne. Sęk w tym, że u mnie w ogóle nie zgłasza błędów (bez względu na wpisaną ilość czasu). Co oczywiście jest nieprawidłowe. Po licznych testach wygląda na to, że ten model nie jest w stanie prawidłowo określić maksymalnej pojemności płyty :-(. Ale nagrywa z nadpaleniem bez problemu :-); trzeba tylko korzystać z bazy danych o nośnikach umieszczonej na cdrinfo.pl. No i nie przesadzać z tym nadmiarem.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Fantomas ma chyba 100% racji. Też próbowałem tego testu z LG i nie udało się go pomyślnie zrobić.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
LG i problemy ? w załączniku macie wynik testu z LG w roli głównej
![]() a na marginesie to Nero CD Speed ma baaardzo wiele komunikatów błędów, więc jeżeli chcesz sam sobie pomóc - uzyskać odpowiedź - sprecyzuj co to za błąd (NAZWA)
#6 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Sobal, fajnie Ci wyświetla, tyle tylko, że tu akurat chodzi o model 16/10/40 a nie inny. Poprzednio miałem LG 12/8/32 i nie było problemów z przetestowaniem max. pojemności płyty. Taki niestety jest urok LG x16.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
OOOooops
![]()
|
|