![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.04.2004
![]() |
JAK NAGRAĆ PLIK(FILM) img I JAK JA ODTWORZYĆ???
WITAJ WSZYSTKICH
MAM PROBLEM Z NAGRANIEM PŁYTY Z PLIKU img.avi NIE DA SIĘ NAWET ODTWORZYĆ TEGO FILMU,BO JEST TO FILM KTÓRY MA KOŃCÓWKĘ img.avi WMP NIE CHCE GO ODTWORZYĆ I PODAJE KOMUNIKAT-nie obsługiwany format- A ALLPLAYER TEŻ NIE CHCE ODTWARZAĆ.POMÓŻCIE CO MAM ZROBIC ABY TEN FILM ODTWORZYĆ I WYPALIĆ NA PŁYTKĘ.PLIK TEN ŚCIAGŁEM Z EMULE.POZDRAWIAM.DANIEL Z GLIWIC. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
to raczej obraz jakiejs plyty, a ta koncowka avi to albo przez przypadek tam sie znalazla albo ktos celowo to zrobil, nie wiem
ale jesli to zwykly obraz plyty (w ktorym faktycznie moze byc film) to brakuje ci jeszcze plikow .ccd i .sub, a z tamtego pliku bedzie trzeba usunac koncowke .avi podpinasz potem calosc do wirtulanego napedu no i wszystko sie wyjasni ps. wylacz CAPSa ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
hmm.Nie mam plików sub i ccd.Sprawdziłem tam,skąd ściagałem ten plik.Czy to znaczy,że już tego filmu nie zobaczę?Nie ma innego wyjścia?Pozdrawiam.Daniel.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
zmień nazwe na coś_tam.img i spróbuj otworzyć w nero, clon, alcohol czy winoncd i nagraj na cdrw lub podmontuj jako obraz
#5 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Usuń końcówkę avi. Weź za pomocą CloneCD wypal obraz img.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
NIewiem dlaczego ale clooney nie widzi,żadnych plików na moim kompie.Także nie potrafię nic nagrać.Niewiem dlaczego tak się dzieje.Posiadam tylko nagrywarkę Aopen.Nie mam cdroma.Ale niewiem dlaczego,żadnego pliku niewiedzi clooney?Daniel.
|
![]() |
![]() |
#7 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Podaj pełną nazwę pliku (z wszystkimi kropkami). 8)
#8 |
Nowy na forum
![]() |
JKD_SEAL_KNIFE_COMBAT_MIKE_FARAONE.img.avi
To jest nazwa tego pliku.Próbowałem usuwać końcówki aby odtworzyć to i nic się nei dało.Raz bez img,raz bez avi.Próbowałem zmieniać format plku przez Total Comandera.I nic.teraz zauważyłem ,że ten plik jest znów na emule tylko bez nazwy img JKD_SEAL_KNIFE_COMBAT_MIKE_FARAONE.avi Niewiem czy mam ściagać go jeszcze raz,bo być może gość dostał jakieś info od innych użytkowników i zminić sam format i mu chodzi.Ale dalej kwestia jest to dlaczego nie mogę odtworzyć tego pliku i nie mogę nagrać tego,bo jak pisałem wcześniej nero podaje komunikat ,że nieoczekiwany format.a CDclooney wogóle nie widzi żadnych plików na moim komputerze.Pozdrawiam Daniel. |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
clone potrzebuje ccd
wez i sprobuj podpiac jako wirtual w daemon tools uzywajac opcji pokaz wszystkie pliki i powinno byc ok - przekopiujesz zawartosc z wirtualnej plytki na hdd i juz o ile to obraz... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
hehe, to jest obraz plytki VCD
![]() tak tez wlasnie podejzewalem (moj #1 post) i dlatego kazalem szukac plikow ccd i sub, ale widac bez nich tez dziala ![]()
|
|