![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Philips 3610 P I L N E !
Posiadam 3 takie nagrywarki !! i w każdej z nich mam teraz ten sam problem "Power calibration area is full" i nie wiem co z tym fantem zrobic !! Moze tza jakos laser mu podkrecic w zamian moge udzielic informacij co do napraw cd-rom-ow!!!!!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Tez mam taka wypalare i z doswiadczenia wiem, ze wina lezy po stronie nosnika a nie nagrywarki. Niektore tanie plyty CD-R z jasnym filtrem nie dadza sie nagrac na 3610 poniewaz ta wypalara zaczyna nagrywac w miejscu, gdzie zaczyna sie fizycznie nosnik, a w tych plytkach nosnik jest tam niepewny i wystepuje blad zapisu podczas kalibracji.
Rada: kupuj firmowe plytki, np. tdk, philips, parrot (polecam, tanie i dobre) a nie jakies noname. Pozdrowionka. |
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
philips to największy szajs na rynku ma m.in. x8 i to pieroństwo nagrywa jak samo chce raz x2, raz x4 a x8 to jak jest jakieś swięto moja rada wywal to i kup coś innego
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
Zgadzam się z kostkiem - Philipsy są do d... - kumpel kupił Philipsa, ja Teaca, on wypalił ok 30 płyt i nagrywarka do serwisu - ja jakieś 20x więcej a moje cudo chodzi jak zaraz po zakupie.
|
![]() |
|
|