Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.01.2005, 21:30   #1
Erni4
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.01.2005
Erni4 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Teac 552g

Witam. Czy wie ktos moze cos na temat nowych biosow do tej wypalarki? Tzn. czy w ogole sa Ze starym mam taki problem ze niektore plytki (firmowe!) pali mi z zanizonymi predkosciami Np. CD-RW x12 TDK wypala mi x4. Mysle ze nowy bios rozwiazalby problem niestety nigdzie takowego nie moge znalezc. Prosze o pomoc.
Erni4 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.01.2005, 21:35   #2
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a wystarczy oblookac glowna strone serwisu zeby sie dowiedziec... ze nie ma
Stary 03.01.2005, 21:44   #3
Erni4
Nowy na forum

Dodatkowe info: korzystam z Nero 6603. Czy inne wersje tego programu moga cos zmienic? Ewentualnie prosze o podanie inforamcji, jakie plytki CD-RW (firmowe) wspolpracuja bezproblemowo z moim napedem.
Erni4 jest offline  
Stary 03.01.2005, 22:19   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jesli cdrw to tylko Verbatimy uznaje, zwlaszcza jesli to ultra speed. Moze i TDK tez sa dobre, ale verby jeszcze nigdy mnie nie zawiodly.

PS Ten twoj teac (wersja 'G') to przypadkiem nie jest OEM Liteona? Musisz poszukac, bo jesli tak to biosy od litka beda pasowac.
Stary 03.01.2005, 22:26   #5
Erni4
Nowy na forum

Nie ma to jak konkretna odpowiedz. Wielkie dzieki Grzeniu.
A jesli chodzi o to czy TEAC jest oem'em Litka to nigdzie nie natrafilem na taka informacje... Moze wie ktos cos na ten temat??
Erni4 jest offline  
Stary 04.01.2005, 15:33   #6
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
proponuje poszukac na google

a co do plytek... to z cd-rw unikaj esperanzy (2 mi padly) i platinum (1) ale to moze tylko mnie sie takie cos trafilo.. ale cdr platinum jak najbardziej

pozdro ;0

Twoje uprawnienia: