Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.08.2002, 12:49   #1
Galaxian
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.08.2002
Galaxian w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb plik BIN jakim programem go nagrać?

Panowie&panie(opcjonalniemam malutki problem otóż : przez ostatni dlugi okres czasu sciągałem sobie pewną gierkę.Jak sie potem okazało jest to plik typu BIN , który należy nagrać, od razu jednak nasunęło mi sie pytanie: czym? Jestem tylko biednym posiadaczem nero i clone`a, mało tego, jestem też niezbyt obyty w powyższych kwestiach i racji tego właśnie WAS proszę o pomoc.Byłbym wielce kontent gdyby komuś udało sie rozwiązać tę jakże kłopotliwą (dla mnie)zagadkę.Na marginesie tylko dodam że chodzi o grę Neverwinter Nights i jest ona produktem zalegalizowanym (mam taka cichą nadziejęPS.Z góry dziekuję...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.08.2002, 13:41   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jesli masz w miare nowa wersje nero (chyba powyzej 5551) i masz razem z tym binem jeszcze pliczek *cue, to nagrasz to w nero. Zamykasz kreatora i z menu plik->nagraj plik obrazu->ladujesz ten *cue i wypalasz. Wiecej o nagrywaniu plikow w roznych formatach poczytasz w faq na stronie....o np. tutaj: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=2081192850
Stary 14.08.2002, 23:14   #3
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Najłatwiej jest taki obraz zamontować w Daemon Tools, a następnie skopiować w locie używając np. CloneCD.
Stary 14.08.2002, 23:38   #4
kondzik
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.07.2001
kondzik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
CDRWIN:-D
kondzik jest offline  
Stary 14.08.2002, 23:59   #5
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
kondzik napisa***322;(a)
CDRWIN:-D
jesli masz sam plik bin (bez pliku cue itd) to uzyj fireburner'a. przy wskazywaniu, trzeba zaznaczyc pokazywanie wszystkich plikow, a anstepnie potwierdzic.

woitas jest offline  
Stary 10.11.2003, 12:14   #6
TEGESS
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.11.2003
TEGESS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
jesli masz sam plik bin (bez pliku cue itd) to uzyj fireburner'a. przy wskazywaniu, trzeba zaznaczyc pokazywanie wszystkich plikow, a anstepnie potwierdzic.
TEŻ Z TEGO SKORZYSTAM "fireburner" THX ZIOM "fireburner"
TEGESS jest offline  
Stary 10.11.2003, 14:29   #7
sir_michal
Miej wątpliwość.

Data rejestracji: 08.10.2002
sir_michal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mozna tez alcoholem...
Stary 10.11.2003, 14:35   #8
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Przed wypaleniem ...lepiej sprawdzić obraz czy wogóle działa...
Zamontuj go do jakiegoś wirtuala np.Deamon Tools ...i sprawdz..

Twoje uprawnienia: