![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
PS Oprocz BD jest na forum jeszcze ktos kto nie rozumie ze usmieszek na koncu wypowiedzi oznacza obrocenie jej w zart? Nie? Tak myslalem... PS2 Co do pisania nie na temat bo to pewnie zaraz wymysli pan BD zeby moc sie do czegos przyczepic ![]()
Rozmowa dwóch ślepych koni: Stary, startujesz jutro w Wielkiej Pardubickiej? Nie widze żadnych przeszkód... GG 773442 Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 05.03.2004 o godz. 23:54 |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Uwazaj, zaraz Cie spotka brutalna riposta. Tu nie wolno zartowac. Wszyscy ktorzy choc raz pozwola sobie na luksus posiadania poczucia humoru zostana przez BD rozstrzelani ![]()
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2004
![]() |
Spróbuj tych:
CD-R GOLD 700 MB JEWEL BOX Z informacji o płycie: The ideal CD-R for audio professionals A disc that's worth a lot more than its weight in gold! The GOLD CD-R is coated in real 24-carat gold. As gold is an inalterable metal with a molecular stability that does not change with time, the GOLD CD-R has an unequalled life span P.S. w załączniku jest zdjęcie P.P.S. producent MPO Media, Hi-Space to znak handlowy Ostatnio zmieniany przez Sławek K. : 06.03.2004 o godz. 02:54 |
![]() |
![]() |
#20 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Co do jakości, marki i trwałości płyt można polemizować. Mam płytę BTC nagraną jakieś 4 lata temy. Płytka raczej dobita, ale moge odczytać dane, fakt palnik mieli ostro płyta rzęzi. Ale są efekty. Mam też jakiegoś srebrnego Dysana. Wypalony jakieś 2 lata wstecz. Może jedna ryska by się znalazła, filmu skopiować nie mogę... Wiele płytek liczących po kilka m-cy, różnych marek odmawia posłuszeństwa. Więc do archiwizowania najlepszy będzie drugi HDD, lub DVD-RAM.
|
![]() |
![]() |
#21 |
Forumator
![]() |
Wiesz Radw dosc niefortunnie wybrales przyklad bo akurat dysan bardzo czesto zleca produkcje swoich nosnikow CMC a to producent ktory wprawdzie potrafi robic dobre nosniki za to niestety bardzo czesto produkuje badziew.
#22 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Kiedyś miałem palnik LG 8x4x Najwięcej spaliłem Dysanów... Osobiście nie mam za bardzo zaufania co do tej marki. Ale w życiu bywa różnie.
|
![]() |
![]() |
|
|