Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.11.2003, 21:55   #1
cybermat16
Gość

Mam dobrą nowinę. Dzisiaj byłem w TPC i powidzieli mi że 25 dadzą mi nową nagrywarkę. I powidziele mi jeszcze że to nie była wina płyty CDR, okazuję się że mieli pełno reklamacji na ten sam model nagrywarki. I że prawie cały wypust nagrywarek był walnięty (w każdym razie tak powiedział. Facet z serwisu powiedziła że przyjoł już ok 25 nagrywarek, a jak ja gadałem z gościem z serwisu to w tej samej chwili jakiś dziciak z chyba z ojcem, przyszedł z taką samą nagrywarką i tą samą usterką. Pierwsza włożona płyta i rozwalona ! Już nie moge się doczekać 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 19.11.2003, 10:54   #2
JackW
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
JackW w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mnie pękła płyta w napędzie DVD też LG z dużym hukiem wdrobną kaszkę. W serwisie wymienili na LG DRD-8160 B bez problemów. Jest to prawdobodobnie problem z luzem na łożyskowaniu. Wymieniona pracuje już kilka lat bez problemu. Radzę zmniejszyć maksymalną prędkość czytania bo jest to problem wszystkich szybkich napędów.
JackW jest offline  
Stary 19.11.2003, 12:02   #3
cybermat16
Gość

Czemu piszesz też w Lg przcież mi płyta nie penkła w lg tylko w nagrywarce liteon, i była to wina sprzentu.

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: