![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
płyty sa nagrywane z rozszezeniem cda
Witma posiadam nagrywarkę CED-8120B firmware 1.03 wypalam w niero 6.6.0.18 niestety wypalanie sie konczy tym ze na CD-R i DE-RW jest plik 1 kilo o z nazwa track1.cda niestety kazda zmiana ustawien DAO i TAO konczy sie tym samym, tryb ustawiony mam DMA.
Prosze o pomoc co sie dzieje co jest nie tak czy poprostu juz padła nagrywarka czy jest laser juz brudny. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
płyt audio nie kopiuje się metodą przeciągnij/upuść lub kopiuj/wklej
![]() trzeba zaznaczyć kopię całej płyty... trochę mało info dałeś....może jakieś zabezpieczenie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
ja nie nagrywam płyty audio z mp3 ani nie kopiuje audio na audio, o to chodzi ze ja chce nagrac czy to mp3 czy róznego rodzaju pliki zdjecia czy film i konczy sie to zapisem jako płyta audio track1.cda chociarz nagrywarka cały czas wypakla i pokazuje co wypala i proces nagrywania jest proporcionalny do predkosci jaka sie wybierzwe, wszystko wydaje sie dobrze, a efekt koncowy zawsze jest ten sam czyli .cda.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Mam nieodparte wrażenie, że nie umiesz posługiwać się NERO ![]()
![]() |
#5 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja mam pewnosc! Dodatkowo mam przekonanie, ze spodziewasz sie czegos innego, a otrzymujesz normalna plyte AUDIO a nie jak sie spodziewasz MIXED MODE czyli AUDIO z TEXTEM ![]() Czyli z polskiego na nasze - wpisane tytuly piosenek przy utworze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
ludzie ja nie chce nagrywac zadnego audio, przeczytajcie mój drugio post ja chce nagrac jakie kolwiek dane, a obsługiwac sie nero potrafie nagrywałem juz na AmigaOs na MaakeCd i pod MacOS X na innych nagrywarkach, na tej nagrywarce nie wiem co sie dzieje i dlatego zamiesciłem post na CDrinfo, i oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie ze komus niedobrze sie robi - bo mi sie niedobrze robi jak ktos odpowiada i cwaniaka rznie. Na innycg płytach cjak cos nagram Ma poziomie 1 czy 2 i czy to DAO TAO niekiedy na pyłycie nic nie ma i po wypaleniu nagrywarka bądz inny czytnik niewidzi płyty, moim zdaiem to jest juz wina wypalarki bo chyba jest juz walnieta.
|
![]() |
![]() |
|
|