![]() |
no to jak widzisz... testu malo wnosza || bo niestety nie mamy konkretnych danych liczbowych (na twoim sprzecie ich nie uzyskamy) ale juz cos wiemy - jednen z tych skanow nadaje sie do kosza...
czyli potwierdza to przypuszczenia snute od poczatku - plyty sa winne zeby miec pewnosc mozesz plytki przeskanowac np kprobem u kogos kto ma liteona, ale mysle ze to juz szkoda zachodu - kup lepsze plytki |
a powiedz ten fakt ze sie nie odpala to moze byc wina ze bylo kopiowanie w locie w nero????
|
szczerze to nie wiem - moze to na pewno wynikac z wybrania predkosci niekompatybilnej przy tescie, albo z mega tragicznej jakosci nosnika, chwilowo inne przyczyny mi nie przychodza do glowy :(
|
on wiesz to sa plytki za 1.5 ale na innym dvd odpalaja dziwne:>No to bede musial kupic teraz tdk na gieldzie w kejku bo do pudelek dvd wale filmy:>A kiedys plytki tdk byly po 9 zl a te po 3 to roznice widac a terz tak ceny spadly:>A powiedz jakie sa plytki najlepsze ale tez w razsadnej cenie. A na kapie odpalaja bez problemowo wszystkie plytki:>
|
jak juz pisaelm to nie jest dziwne... zalezy od korekcji bledow danego napedu
od tdk tansze sa verbatimy, ktore pala sie albo podobnie a w niektorych przypadkach duzo lepiej polecam tez platinium - u mnie poziom praktycznie verbow, u ciebie moze byc inaczej dobra - bo juz sie powtazam :) powodzenia :) |
slyszalem ze platinium sa kiepskie???A mozesz sie wypowiedziec na temat plytek dvd - i + ktore sa lepsze w dobrej cenie;]
|
napisalem wyzej
sam pale na platinium i na verbach zajzyj do dzielu dvd - znajdziesz sporo moich postow, Icemaca, Maj3, Kowalika i wielu innych uwywajacych tego samogo zestwu inni polecaja podbni lub trovhe inaczej... nikt w kazdym razie nie doradzi ci oszczedzania parunastu groszy na plytach.. |
a powiedz ktore lepsze - czy + do filmow???
|
+ bo masz bitsetting
poczytaj http://www.google.pl/search?hl=pl&cl...kaj&lr=lang_pl |
Ja tu mogę wtrącić swoje doświadczenia ze starym sacjonarnym DVD Sony mojej siostry (nie wiem jaki): płyta Verbatim + 8x palona 4x MCC 003 mająca PI max 12 i PIF max 2 nie chodziła (jakiś tajemniczy znak C 13) a Bulkpaq ProdiscF01 mający PI ponad 200 i PIF 12 działa - co prawda trochę się tnie ale idzie. Na moim LG 6184 raz się przycieło (potem przewijałem to miejsce kilka razy i nic) Działa tu jakaś siła wyższa || czyli testy są fajne jak się ma fajny sprzęt. 8 )
|
to zapewne kupie plytki tdk 25 szt na kejku ok 55zl dvd+r dziki za pomoc
|
Witam a powiedz co moze byc nie tak.Kupilem dzis plytki verbattima AdancedAZO I nie chce mi odpalic na odtwarzaczu.A te tansze odpalaja co moze byc nie tak???DZieki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30. |