![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
plyty BTC
Jakie macie zdanie na temat plyt BTC? Czy warto na nich cos wypalac?
dzieki. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
nie mialem stycznosci, zobacz sobie co sadza o nich ludzie, gdzies tam na cdrinfo.pl jest sąda o tym (pamietam ze stoja baaardzo nisko wg ludzi)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Dokładnie to są na pierwszym miejscu ... od końca !
Ale nie znaczy to że płyty BTC to totalny shit osobiście nie wypalałem na nich ale to że są na ostatnim miejscu może znaczyć że poprostu nie ma ich często w sprzedażynie tak jak popularne i praktycznie wszędzie dostępne krążki Verbatim czy TDK. Z tym rankingiem może być tak jak z nagrywarkami każdy chwali to co ma więc jak ja mam nagrywarkę RICOHA to w sądach piszę że najlepsze nagrywarki robi RICOH i jak sam nagrywam na VERBATIMIE to w rankingu zaznaczam właśnie tą firmę. Sam musisz ocenić jeśli maż już nadmiar podstawków pod piwo marki BTC to sam wiesz co to poliwęglanowe krązki są warte ! PZDRW |
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Raczej slabe, ale mam do tej marki pewien sentyment,a mianowicie to byla moja pierwsza wypalana plytka
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
Ostatnio chcialem zagrac w Mortal Kombat 4 nagramy na BTC. Na checi sie skonczylo :-(
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
Z tego co widziałem (nagrywałem na nich) to baaaaardzo nie lubią światła, nie tak że płyta przestanie funkcjonować... tylko cała warstwa odblaskowa z niej złazi, albo tam gdzie na warstwie odblaskowej jest farba robi sią dziura (farna sięsciąga i obrywa srebro!)
|
|
|
|
|
#7 |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
nie kupuj tych płyt, za tą samą kasę ozesz sobie kupic np. Platiniumy...
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
Hehe, które ponoć tez nielubią światła - materiałł zmienia kolor...
Ponoć, bo sam jeszcze tego nie doświadczyłem (nagrywałem na wersjach od Riteka). |
|
|
|
|
#9 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2002
![]() |
Oj, mam nadal te plyty, nigdy nie mialem z nimi problemow ... polecam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2002
![]() |
bartR te plyty byly fajne kiedys (zlote) potem jak sie zaczely pojawiac te z jasna powierzchnia zaczela sie kleska, totalna porazka wszystkie jakie mialem najnormalniej w swiecie sie zkaszanily, korozja !! od wewnętrznej strony krazka, moze mialem pecha, ale i reszta moich kumpli tez, to chyba o czyms swiadczy (teraz nie wiem jak jest z BTC ale nie sadze zeby bylo wiele lepiej)
|
|
|
|
|
#11 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
jakieś 3-4 lata temu były ok ale później pojawiły sę takie bardzo blade i z nimi skończyły się dobre BTC / źle się czytały ot co
/jak się parę razy na nich przejechałem wtedy tak uraz pozostał mi do dziś / a wtedy stratka płytki to był bardziej poważny problem finansowy a i nie zawsze te najtańsze były w w sklepach w okolicy/ pozdro
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
Lepiej kup sobie Akossy lub Esperanzy.
Ja mam BTC wypaloną z 3 lata temu i wisi mi teraz na ścianie, bo nic się nie dało z niej odczytać. |
![]() |
|
|