![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Podkrecanie LITEON***39;a 32x12x40x na wyzszy model
Co prawda nie udalo mi sie nic wiecej zrobic ale chcialbym zaczac ten topic i powymieniac informacje z ludkami ktorzy maja taki sam sprzecik.
Probowalem zarzucic flasha poprzez MTKFLASH z modelu LTR-48125W. Co sie stalo ? Windows, bios sprzet widzial, niestety NERO byl gluchy. Cale szczescie schowalem swoj stary bios w wersje .bin i moglem wszo odkrecic. Next Step to byla chec zarzucenia flasha z nagrywary wersji - LiteOn LTR-40125S, niestety wszystkie dostepne flashe sa w wersjach .exe i *** nie da sie z tym nic zrobic. Mam PROSBE do ludkow ktorzy maja wyzej wymieniana nagrywakre by udostepnili swoj bios w wersji .bin albo sam MISIEK moze ma na swoim skladzie taka pozycje. Jestem bardzo ciekaw czy chociaz na ten model bedzie mozna zmienic, rozni sie on szybkoscia wypalania cdr i odczytu plyt, wiec maybe sie uda. Czekam na odzew, jak sciagnac bios ze swojego liteona ? dokladny opis oczywiscie na cdrinfo.pl a konkretnie tutaj http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/liteon_oc/ potrzebuje wersje .bin biosa z nagrywarki typu LiteOn LTR-40125S oraz LiteOn LTR-40125W w celach przeprowadzenia drastycznych testow sprzetowych ![]() Z gory dziekuje za pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|