![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() |
![]()
wiem że już macie pewnie dość takich tematów jak ten ale proszę was o pomoc. Planuję zakupić nagrywarkę a nie mam zielonego pojęcia o nagrywaniu. Potrzebuję sprzętu by dobrze zapisywał pliki MP3 (do discman'a)(jakość), no i oczywiście gierki programiki itp. Jeśli chodzi o kasę to do max. 250 zł.Ostatnio słyszałem że popularniejsze są nagrywarki z DVD ,jaka jest różnica nagrywarki z DVD i bez.? Sorki że was męczę ale proszę pomóżcie . .pozdr.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
A szukać to sie nie chciało co?
Cdrw LTR-52327S A różnica między nagrywarką z dvd a taką bez dvd jest strasznie ogromna, nagrywarka dvd umożliwia nagrywanie na płytach dvd a nagrywarka bez dvd nie. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Jeśli CD-RW to LiteOn LTR52327S
![]() Co do różnicy DVD od CD-RW to jakies powiedzmy 300 zł ^_^ A tak serio to każda (chyba się nie myle) nagrywarka DVD nagrywa zwykłe płytki CDR.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
chciało się szukać ..... ale po godzinie miałem już dość ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
1. W temacie powinno sie pisac o czym jest dyskusja. 'Pomoc' - to zbyt ogolnie.
2. Z tego co ja zrozumialem to autorowi chodzi o Combo (nagr CD + czytnik DVD) a nie o nagrywarke DVD (tak ja to odebralem). 3. LG lub LiteOn, ja wole liteona. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
a co sądzicie o LiteOn SOHC-5232K ? może być ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Jak najbardziej. A ja bym zalecał nawet puźniej wymiane biosu od Sony CRX-320 chyba
![]() |
![]() |
![]() |
|
|