![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2003
![]() |
![]()
Problem z moim lite-on polega na tym że nie wypala plików z dysku! A mianowicie.W Nero 6011 ,Alcohol120% wszystko idzie pięknie az do momentu gdy zaczyna się proces zwany Led in, naped rozpędza pieknie płytke po czym staje po czym znowu rozpędza i tak pewnie może długo tyle tylko że zawiesza system,podpięty jest do ide1 jako master, ma aktualny bios, i jeszce jedno jak ma klonować płytkę to po małym zająknięciu robi to bez zarzutu.Małe pliki z dysku tez kopiuje. Tyle tylko że nie zawsze co małe jest piękne!!!!!! POMOCY! bo zgłupiałem.Pozdrowionka Body.:
![]() Ostatnio zmieniany przez Body : 23.10.2003 o godz. 21:54 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.10.2003
![]() |
witam, jaki masz bios w nag. proponuje QS09- a może sterowniki aspi, wróc do 4.6 jesli masz nowsze
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Bardzo dziękuje za poradę i przeprzszam że trochę mi to zajęło ale z z moją praca jest tak jak z chodzeniem do toalety nikt nie ma na to czasu ale iść trzeba! wracajac do kłopotów z wypalarką to już mogę formatować rw ,co jest o jedna funkcję więcej ,a reszta jest pewnie kwestią czau. Pozdrowionka Body
|
![]() |
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
hmm pomyslmy...
![]() - nagrywarka jest sama na tasmie ![]() ![]() - kabelek docisniety ![]() - u kolegi dziala dobrze ![]() - ile miejsca masz na c (albo innym dysku na ktorym nero robi pliki tymczasowe) ![]() - podkrecalismy komputer ![]() ![]() ![]()
#5 | |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Cytat:
52327S ![]() Moze najpierw kolega by powiedzial jaki to model ![]() Zreszta zmiana biosu nie rozwiazuje tego typu problemow.
![]() |
#6 |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
jesli Twoja naped to LTR-48246S albo LTR-52246S (ten chyba tez to nieraz ma), to przeszukaj dokladniej forum, co jakis czas pojawia sie podobny temat (o tym rozpedzaniu i zatrzymywaniu plyty w srodku podczas rozpoczynania nagrywania; sprawdz tez Seek Times w NeroCDSpeed) - mialem to samo i po jedynym wyjsciem byla wizyta w serwisie
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Bardzo dziękuje za zainteresowanie , Nagrywarka pojechała do serwisu bo to ona stważała problem wszystko inne jest ok!. Tylko ciekawe jest to że miała ona 3 miesiące ? Apropos Lite-ona to miałem trochę lepsze zdanie o tej firmie , ale cóż maszyny !!!!!! Podziękowanka i pozdrowionka Body.
|
![]() |
![]() |
|
|