![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
POMOCYYYYY
Kupilem nowego kompa z dobrymi parametrami ( tzn IP4 1,8gi DDR256MB ) w ktorym jest nagrywakra nie firmowa tylko jakis dziad . Jak nagrywam CD z predkoscia 20 ( tyle ile wyciagne max ) to sie czesto ***ia tzn wszystko mjest super nagrane a potem nie mozna sciagnac np filmu na dys bo wyskakuje jakis blad . Nagrywam na roznych CD dostosowanych do tej predkosci czyli od 24x do 32x i bardzo czesto mam je do wyrzucenia , jak sprawdzic czy nagrywarka nie jest przypadkiem z*** ?jak nagrywam na mniejszej predkosci to raczej jest ok . Mam ten kom od niedawna w poprzednim kompie tez mam nagrywarke tylko ze wolniejsza , a po drugie uznaje zadase ze jak place slone pieniadze za kompa to musi wszystko dzialac . Aha uzywam programu nero nie wiem czy to ma z tym cos wspolnego ale uzywam tego progsa od dawna i nigdy sie mi cedeki tak nie *****y
bede wdzieczny za kazda rade dzieki pozdrowienia wopper |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
to że masz dobrego kompa nie znaczy że twoja nagrywara jest najlepsza poprostu nagrywaj wolniej
miałem podobny problem |
|
|
#3 |
|
Gość
|
wiem ze na mojej nagrywarce nie pisze sony ale wy*****em 1200***8364; za ten ******ny komputer i napewno nie mam zamiaru nagrywac woniej tylko z tego powodu ze nagrywarka jest nie firmowa ! ona ma dzialac na takich predkosiach do ktorycj jest przystosowana nie ***iac CD , nie jestem na ciebie zly czy cos tylko chce jakos sprawdzicz czy to jest rzeczywiscie wina nagrywarki , jak cos bedzie nie tak to dostane moje pieniadze spowrotem ! poprostu to ma dzialac , jezeli mi ktos napisze ( ktos kto sie zna dobrze ) ze to jest wina nagrywarki to pujde i odam kompa , ojezu kupie sobie nowego 10 minut puzniej
licze na wasze opinie dzieki wopper |
|
|
#4 |
|
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
wiesz co to wszystko znaczy
to znaczy ze jestes CEP bez urazy ale piszesz potokiembezsensownych zdan wstawiasz jakas farse i jeszcze temat niewiadomo czy z D czy z kad wziety |
|
|
|
|
#5 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
wy*****em taki temat bo jak mialem iny to ani jednej odpowiedzi nie dostalem dlatego zmienilem temat
|
|
|
#7 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Mam podobny problem z plytkamiTDK, niewazne co na nich
pisze zawsze powyzej X8 sa do wyrzucenia. Jedna testowana Verbatim DataLifePlus "Crystal" X24, wypalila sie razy 16 ok, ale przy przerzucaniu danych na dysk, tak miedzy 50 - 80 % zwalnia predkosc odczytu. Poza tym i tak jaram wszystko X8. Pozdrowienia
|
|
#9 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
proponuję:
zamiast wyj****m - WYBULIŁEM bez urazy pozdrawiam
|
|
#10 | ||
|
Gość
|
Cytat:
|
||
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Cytat:
jak wie, że kasę wyrzucił (wy**bał) to wie. Jakby ją wydał z sensem - to by wybulił
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ej koles chyba piszesz na kilku forumach na raz po za nic nie czaje o czym ty tu skrobiesz
a jak nie zaczailes ze o tych plytkach i tych predkosciach i zaczynam nam tlumaczyc to sie nie dziwie ze ci jakis shit wcisneli w tym sklepie wlasnie na takich jak ty zarabiaja sklepy a potem serwisy idzie taki kupic kompa i mowi ze chce szybka nagrywarke bo to teraz modne albo kolega mu powiedzial ze na piractwie ops przepraszam na archiwizacji mozna zarobic chciales to masz nagrywarke 20x - nie wiem jaka to moze byc chyba made in mozambik tak poza tym zycze ci powodzenia czy to w wymianie sprzetu czy w jego naprawie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#13 |
|
Gość
|
Akurat nie jestem z Polski wiec z wymiana sprzetu lub oddaniem nie bede mial problemow
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2002
![]() |
to wymień i po sprawie
i nie zaśmiecaj szanownego forum i czapka śliwek romek |
|
|