![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Potrzebna pomoc
Pytalem na wielu servisach i nikt nie mogl mi pomoc . Posiadam nagrywarke LG 16\10\40 model 8160 B z biosem 1.02...
Pracuje na windows xp .nagrywarke podpieta jakos promary slave. Moj problem jest nastepujacy.Mam kultowy film "Sexmisje" ktory zajmuje 715 mb. <tak pokazuje nero> gdy chcialem nagrac te dane overburningiem program wyrzuca mi komunikat ze jest za malo pojemny nosnik <za duzo danych> Probowalem nagrywac to na plyty Platinium 700 mb oraz Esperanza 700 Mb jak i rowniez na Eurodata 99 minut i za kazdym razem to samo....CO ciekawe w FILE->PREFERENCES-> Expert features wlaczylem opcje overburning i nastawilem na czas na 85 min.W opcji conpilation ustawilem rowniez No multisesion oraz Disc at once jak i finalize cd i za kazdym razem to samo....Plis pomozcie bo nie iwem co zle robie....... z gory dziekuje |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
o ile mnie pamiec nie myli to powinien pomuc jakis update do windy xp ale nie pamietam juz urla
sprobuj przez windows update czy cos takiego ale to bedzie dosc dlugo trwalo zalezy od lacza jesli to nie pomoze to wiesz trzeba dac pana z mikrosoftu troszke czasu aby ich wersja beta XP stala sie zalatana i zaslugujaca na miano finalnej czyli przesiadka na win98se |
|
|
|
|
#3 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Trzeba sciagnac z cdrinfo plik, ktory spowoduje zmiane w rejestrze windows( dla nero burning-rom) i wtedy spokojnie mozesz nagrac overburnem. Oczywiscie musisz miec takze odpowiednia plyte i chyba takze w preferences musisz ustawic.
Ten plik jest w dziale z nero. |
|
|
|
|
#4 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Chyba go tam nie ma wiec oto on:
|