![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Plytki z czarnym nosnikiem-prosba o opinie
Czesc
Ostatnio w sklepach coraz wiecej cd-r o czarnym spodzie(Esperanza,Dysan itd.). Czy faktycznie sa lepsze od innych ? Czy to tylko taki bajer handlowy... Jak sie sprawuja w nagrywaniu plikow audio? pozdr. Krzysiek |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Ten czarny to mocny czerwony (przynajmniej Samsung 16X).
Pozdrawiam
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
podobno sa trwalsze ale po tym jak dwie pod rzad kumplowi sie sypnely to podziekowalem i nawet nie kupilem do testowania
![]()
![]() |
#4 |
Gość
|
Zapis i odczyt spoko. Ale ja raczej nie mam problemu z żadnym gatunkiem płyt więc nie kupuję bo jednak są trochę droższe niż inne. Słyszałem że gry z PSX chodzą na czarnych płytach bez przeróbki konsoli... Coś mi się w to nie chce wierzyć ale może ktoś to sprawdzi... Tylko skąd wytrzasnąć nieprzerobioną konsolę
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
ja ich uzywam do nagrywania waznych danych gdyz ta plyta moze byc porysowana bardziej niz zwykle i da sie ja i tak odczytac nagrywam na czarnych esperanzach 700mb 2-16X
|
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Jesli nagrywasz na esperanzach wazne pliki czy cos tam innego, to nawet czarny spod Tobie nie pomoze TOZ to najzwyklejszy shit, zreszta jak wszystkie plyty z tej firmy. Lepiej kup sobie dysany
|
|