![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
![]()
Witam @ll
mam taki problemik... nie moge wypalic plytki >703MB ![]() ![]() pomocy.... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Rozejrzyj sie troche po forum to znajdziesz post w ktorym jest dokladnie wyjasnione jak nagrywa sie plyty za pomoca overburn z ilustracjami nawet .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
gdyby to bylo takie latwe, to bym nie zakladal topicu
![]() przed chwila wypalalem male CD (195MB).... wyskoczyla plakietka o overburning, ale na duzych nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Jak wol przyklejone nawet:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=21227 I co musze koniecznie jeszzce raz to opisac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
a umiesz czytac?
Mowie, ze gdyby to bylo takie latwe to bym sie w ogole nie odzywal. wiem, ze tam jest przyklejony! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
nie troluj czlowieku. Przeciez wyraznie wynika, ze to ty masz problem z przeczytaniem instrukcji. Zakladajac, ze nagrywarka obsluguje overburn piszesz, ze tak, ale nawet nie podales modelu wiec... Wybuierz ladnie wlasciwosci lub cos w tym stylu co zreszta jest napisane w artykule i tam wpisz wartosc w minutach itp. Masz to? Lecimy dalej file- new-data(iso) Nastepnie sprawdz czy masz no multissesion, disc at once i close cd. To wszystko. Plyta powinna sie wypalic. PS Chyb ,ze cos zapomnialem ale teraz nie sprawdze bo nie mam windowsa pod reka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I wylacz KREATORA! Z kreatorem over nie pojdzie
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
mam wszystko zrobione tak ja jest w instrukcji (napisalem ze plytke 195mb wypalil z over). nagrywara to LG GCE-8400B
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Musi dzialac.
Zobacz jeszzce na stronie producenta czy nagrywarka nie ma problemu z overburnem. Ale przede wszystkim sprawdz dokladnie czy aby napewno robisz wszystko tak jak powinienes i sprobuj jeszzce moze na innych plytach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Cytat:
Zrób test na overburning tej płytki i zobacz ile faktycznie da się na niej upchnąć danych. Potem stosuj się do FAQ overburningu i pal śmiało nie oglądając się na ogłupiające komunikaty Nerona. Powodzenia.
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
na tescie nero leci do 92min.... ale tu chodzi o to, ze nero mi pisze, ze pojemnosci CD jest za mala i wylpuwa CD
![]() ![]() jak wypalalem ta plytk 195 mb to sie pytal, czy wlaczyc over... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
WitaM!
Jeszcze sekunde temu miałem ten sam problem ... zwróć uwagę co napisał YAHOL - WYŁĄCZ KREATORA. Gdy włączasz nero pewnie on ci sie pokazuje a ty wybierasz jak w FAQ bez multisesji itd ... ŹLE ... nic nie wybieraj tylko do razu kliknij - ZAMNIKNIJ KREATORA i zrób to sam - gwarantuje, że po tym manewrze / dla mnie tez bezsensu ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
eh... nie wypalam kreatorem bo mnie drazni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
Tu nie chodzi o wypalanie kreatorem ... zainstaluj od nowa nero i na pcozatku pojawi ci sie ten panel. Nie chodzi mi o NERO Express tylko standardowe zanim zaczniesz klikac popatrz jakie masz ikonki
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
teraz to moze mi wyslij obrazki
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|