![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
Witam @ll
mam taki problemik... nie moge wypalic plytki >703MB moja wypalara obsluguje overburning do 92min, plytki mam 90min, ale nero pokazuje, ze one sa 80min co robic? nie moge wypalic na sile kompaktu, poniewaz nero pisze, ze plytka ma za malo miejsca :/pomocy.... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Rozejrzyj sie troche po forum to znajdziesz post w ktorym jest dokladnie wyjasnione jak nagrywa sie plyty za pomoca overburn z ilustracjami nawet .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
gdyby to bylo takie latwe, to bym nie zakladal topicu
przed chwila wypalalem male CD (195MB).... wyskoczyla plakietka o overburning, ale na duzych nie chce
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Jak wol przyklejone nawet:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=21227 I co musze koniecznie jeszzce raz to opisac? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
a umiesz czytac?
Mowie, ze gdyby to bylo takie latwe to bym sie w ogole nie odzywal. wiem, ze tam jest przyklejony! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
nie troluj czlowieku. Przeciez wyraznie wynika, ze to ty masz problem z przeczytaniem instrukcji. Zakladajac, ze nagrywarka obsluguje overburn piszesz, ze tak, ale nawet nie podales modelu wiec... Wybuierz ladnie wlasciwosci lub cos w tym stylu co zreszta jest napisane w artykule i tam wpisz wartosc w minutach itp. Masz to? Lecimy dalej file- new-data(iso) Nastepnie sprawdz czy masz no multissesion, disc at once i close cd. To wszystko. Plyta powinna sie wypalic. PS Chyb ,ze cos zapomnialem ale teraz nie sprawdze bo nie mam windowsa pod reka. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I wylacz KREATORA! Z kreatorem over nie pojdzie
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
mam wszystko zrobione tak ja jest w instrukcji (napisalem ze plytke 195mb wypalil z over). nagrywara to LG GCE-8400B
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Musi dzialac.
Zobacz jeszzce na stronie producenta czy nagrywarka nie ma problemu z overburnem. Ale przede wszystkim sprawdz dokladnie czy aby napewno robisz wszystko tak jak powinienes i sprobuj jeszzce moze na innych plytach. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Cytat:
Zrób test na overburning tej płytki i zobacz ile faktycznie da się na niej upchnąć danych. Potem stosuj się do FAQ overburningu i pal śmiało nie oglądając się na ogłupiające komunikaty Nerona. Powodzenia.
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
na tescie nero leci do 92min.... ale tu chodzi o to, ze nero mi pisze, ze pojemnosci CD jest za mala i wylpuwa CD
mam tylko opcje anuluj (wypalanie ).jak wypalalem ta plytk 195 mb to sie pytal, czy wlaczyc over... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
WitaM!
Jeszcze sekunde temu miałem ten sam problem ... zwróć uwagę co napisał YAHOL - WYŁĄCZ KREATORA. Gdy włączasz nero pewnie on ci sie pokazuje a ty wybierasz jak w FAQ bez multisesji itd ... ŹLE ... nic nie wybieraj tylko do razu kliknij - ZAMNIKNIJ KREATORA i zrób to sam - gwarantuje, że po tym manewrze / dla mnie tez bezsensu / zadziała ... własnie wypaliłem w koncu CD 90min
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
![]() |
eh... nie wypalam kreatorem bo mnie drazni
macie jeszcze jakies propozycje?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
![]() |
Tu nie chodzi o wypalanie kreatorem ... zainstaluj od nowa nero i na pcozatku pojawi ci sie ten panel. Nie chodzi mi o NERO Express tylko standardowe zanim zaczniesz klikac popatrz jakie masz ikonki
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
![]() |
teraz to moze mi wyslij obrazki
|
|
|