![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
Zdowngrade'owałem sobie Lite-On'a i przy okazji swojego cd-roma LG 52x przez nieuwagę ;D
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
No!!!
I to x52!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
flash biosu pomogl i to duzo.
ale na wszelki wypadek zmienilem plytki i napewno teraz bedzie duzo lepiej. jeszcze raz dzieki za pomoc. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#21 |
Second variety
![]() |
A ja właśnie wczoraj zrobiłem testy overburn dla Akossów Silverów x24 i x32 (bo też kupiłem takie szpindelki niedawno) i dla 700 mogę zapisać około 710 - 711 MB na LTR24103S.
A testy prędkości zapisu x24 dla obydwu akosików przechodzą spoko i kilka z nich już wypaliłem (wprawdzie x16) i wszystko działa OK. Pozdrawiam
#22 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Te płyty są ostatnio beznadziejne.Ja mam TEAC W524E i jeśli chodzi o wypalanie płyt tego producenta to też miałem ostatnio problemy.Wypalałem jakoś 7 Divx'ów pod rząd na tych płytach, i co się okazało?!!! Jak podaje producent tych płyt, powinny one wytrzymać prędkość 24x,ale jak się już możesz domyślić, nie wytrzymywały.Płyty te wypalały się szybciej na prędkości 16x niż na 24x- dodam,że różnica wynosiła blisko 2 minuty!!!Przecierz to paranoja!!!Z innymi płytami nie mam takiego problemu i ty także, jak napisałeś, więc nie widze sensu zmieniać BIOSU- zmień płyty i po kłopocie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
Ja tam nagralem juz ze 25 akossow w ciagu 2tygodnie i dzialaja piknie!!! Naprawde nie wim co wy od nich kcecie
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
![]() |
mam Teaca W58e nagralem ponad 100 Akossow bez problemu, moze miales kieski rzut w sklepie albo co w lodzi na gieldzie wszyscy na nich nagrywaja i nikt nie narzeka, pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
Te stare Akossy (ciemniejszy nadruk) paliły się super. Mam ponad 100 bez odpadu, ale te nowe (jasniejsze), to aż mnie skręca, bo na 42 nagrane 8 nie idzie odtworzyć. Z tego co mi gosciu w hurtowni powiedział to ponoć się zmienił producent. Tak więc znów trzeba szukać z tych tanich płyt tych najlepszych. Jak na razie, to Princo mi się fajnie palą (1zł/szt.)
Pozdrawiam |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2002
![]() |
Ja mam LG 8240B i tę kupiłem sobie śpindal AKOSS-ów i za ch..rę nie mogę ich nagrać (dokładnie to na początku jest problem z odczytem informacji o płytkach a póżniej nie chce na niej nagrywać - jakiś problem hardware). LUDZIE AKOSS-y ZESZŁY NA PSY !!! a były takie wspaniałe i tanie
|
![]() |
![]() |
#27 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.04.2002
![]() |
Według mnie te AKOSS moga byc jak narazie to to nie spie... mi sie zadna.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
A z jakimi prędkościami je nagrywacie ? Dla mnie przy 8x (mam TEAC-a W58e) ani jeden Akoss nie padł (made by "Nan-ya plastisc", barwnik "9")
Pozdro.6 |
![]() |
![]() |
#29 | |
Second variety
![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
#30 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
no tak ale ja nagrywalem akossy z predkosciami 12X-16X-24X (index 24X) i wszzystkie sa odczytywane z problemami w roznych napedach, czasami nawet (w niektorych napedach) zupelnie nie daja odczytac.
|
![]() |
![]() |
|
|