![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Problem z Audio Cd
Taki magiczny problem mam. Nagrywam sobie audio cd easy creatorem. Wszystko wydaje sie byc ladnie pieknie.Elegancko konczy nagrywac bez zadnego bledu.Jak plytke dam do wiezy to maly bonus. Pierwszy utwor zaczyna sie w polowie i jak sie konczy od razu dolaczany jest poczatek drugiego utworu.Nastepne tracki sa tak samo laczone 2 z 3 3 z 4 4 z 5 itd.Nagrywarke pozyczylem od qmpla.Wlozylem ja zamiast cd-romu.7plytek mi sieprzylo w ten sposob. Juz wczesniej robilem takiego patenta ale wszystko bylo ok. Pare dni temu wogole wyjalem nagrywarke odlaczylem przedmuchalem sloty i z powrotem podlaczylem. Wlozylem sobie plytke rw. Nagralo mi na nia dobrze. Predkosc nagrania na rw 4 a wczesniejszych plytek 40 i 32.Dzisiaj sobie chcialem nagrac muze na normalna plyte i gowno.Znowu kolejna plyta spieprzona. Potem probowaslem nagrac zwyklego cd-eka na predkosci 4. Taki sam rezultat. Zaczalem sie znowu bawic rw. Wlozylem nagrywam 4x i znowu zle nagrane. Potem probowalem jeden pierwszy utwor. Tez zle.Nastepnie jeszcze raz i przylookalem ze tam tym easu cd creatorem najpierw sobie przygotowuje elegancko a potem zaczyna nagrywac utwor od 75%!!!Czyli tylko 1/4 calej piosnki mi sie nagrywa. Co jest z a zasrana nagrywarka
![]() Prosze pomozcie.... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|