![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
hasło na płytke cd-r
A wiec chodzi mi zeby przegrac płytke z waznymi danymi. Po przegraniu
płytki chciałbym zeby dany folder był zabepieczony hasłem( klik na folder i podac hasło czy cos takiego ) . Słyszałem ze jest taki program PGP ale nie wiem jaką całą ma nazwe i nie wiem z kąd go sciągnąc!! pomózcie ![]() pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Oj człowieku, nie chcę Cię martwić, ale trafiłeś na forum, gdzie ludzie starają się obejść zabezpieczenia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
[QUOTE]Proton napisa***322;(a)
[B]Oj człowieku, nie chcę Cię martwić, ale trafiłeś na forum, gdzie ludzie starają się obejść zabezpieczenia ![]() Słuchaj jak taki kozak jestes to napisz mi jakim programem mam to zrobic 8) bo niestety jestem ***** i nieporadze sobie - a ja niewidze tylko ze ludzie na tym forum piszą TYLKO o obejsciu zabezpieczen, mają rózne problemy ![]() "ripostą" hmm a co to znaczy ? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
No faktycznie nie bardzo na odpowiednie forum trafiles ale odpowiem o ile umiem. Skoro idzie o tylko jeden katalog ktory chcesz zabezpieczyc to proponuje zwyczajnie go spakowac WinRarem (np 3.0) z opcja tworzenia archiwum samorozpakowujacego sie i juz. Jak ktos go uruchomi to spyta sie o haslo zanim sie rozpakuje ;-) Oczywiscie sa narzedzia do lamania archiwow ale sa na tyle nieskuteczne (jesli haslo jest dobre tzn dosc dlugie i zawierajace cyfry, male i duze litery) ze praktycznie dane sa w 100% bezpieczne.
#5 | |
Forumator
![]() |
Re: hasło na płytke cd-r
Cytat:
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Re: Re: hasło na płytke cd-r
Cytat:
czy jest tu w ogóle jakis moderator ? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Forumator
![]() |
Re: Re: Re: hasło na płytke cd-r
Cytat:
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Re: Re: hasło na płytke cd-r
Cytat:
PS rozumie, jakby sie tylko czepil bledow i nic poza tym ale dostales rowniez odpowiedz na temat
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
przepraszam naprawde niewidziałem tego postu jescze raz sory !!!! moja wina ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam...
![]() |
#11 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
[QUOTE]Foczka napisa***322;(a)
[B] Cytat:
Po drugie, nie przepadam za ludźmi, którzy zabezpieczają płytki (a już tym bardziej z programem/ami nie swojego autorstwa) Po trzecie, co do riposty, to używam słów, których znaczenia nie znam ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
a tak w ogóle słyszelicie o PGP ? zabezpiecza ponoc płytki ! pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Forumator
![]() |
Owszem slyszelismy... PGP czyli Pretty Good Privacy jesli dobrze pamietam. Jest to powiedzmy sposob na zakodowanie pewnej wiadomosci tak zeby byla odczytywalna tylko dla osoby posiadajace tzw klucz. Jakis czas temu wybuchla afera ze producent oprogramowania zostawil sobie pewna furtke pozwalajaca poznac tresc zabezpieczonej wiadomosci/pliku bez posiadania klucza wiec tej metody nie polecam. W dodatku jest dosc klopotliwa wiec w tym przypadku mysle ze zastosowanie Winrara bedzie dobrym rozwiazaniem...
#14 |
Nowy na forum
![]() |
hmmm - mysle ze niekazdy umie obejsc PGP - a prducenta w polsce nie ma
![]() ![]() ![]() a pgp nie qumam tego progsu ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#15 |
Forumator
![]() |
Rara? No to jestes niezly bo z archiwow na pewno jest jednym z lepiej zabezpieczonych. Az mi sie nie chce wierzyc bo z tego co widzialem to archiwa rara tylko metoda brute force lamali a to trwa latami przy dlugim hasle...
|
|