![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Problem z deamonem.O co biega ????
Hej
Od jakiegos czasu mam problem z zainstalowaniem image z deamona.W zasadzie to nie wiem czy to cos sie dzieje u mnie w kompie czy tez dziecko Gatesa choruje ![]() Sprawa wyglada nastepujaco. Po odpaleniu deamona i "wlozeniu" image,wszystko przebiega pomysnie do czasu.Wyskakuje blad: w stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin.wloz wolumin disc1 do stacji i Za cholere nie wiem co z tym zrobic i jak sie do tego zabrac. Z poczatku myslalem ze zrobilem zle image ale problem zaczal sie powatarzac.To samo zaczelo sie dziac z image robione przez kumpli. teoretycznie co jakis czas cos uda mi sie zainstalowac z image ale to juz rzadkosc.Ciekawe jest to ze gierka po wypaleniu dziala!I o co tu chodzi? Nic w kompie nie zmienialem,nic nie dokladalem. Myslalem ze moze mi sie napedy kaszania ale to nie napedy poniewaz u kupla zaczyna sie to samo dziac. Pomocy !!! Pozdrowienia
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Prawdopodobnie sterowniki daemona coś namieszały. Spróbuj go przeinstalować to może wszystko wróci do normy.
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Witam
U mnie jest ta sama sytuacja ale nie tylko dzieje się tak z daemonem tylko tez z Cdrom-em. Jest tak wtedy kiedy instaluje gierke na wiecej niż jednym cd no i oczywiście to się dzieje pod WinXP u mnie pod Win 98 jest wszystko OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|