![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
to nie jest b***322;***261;d !
To tylko okineko informacyjne, ***380;e program SPTD v.1.24 bedzie instalowany na Twoim komputerze. I Ostrze***380;enie, ***380;e w***322;asnie SPTD nie jest kompatybilny z programami SoftICE, WinDBG i innymi tego typu kernel debugers. A je***347;li chcesz u***380;ywa***263; tych kernel debuger***243;w na swojej "maszynie" to Anuluj instalacje.... ...Oczywiscie wciszkasz OK. ...hmm Deamon Tool 4 mia***322; podobny komunikat ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 11.04.2006 o godz. 21:43 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Dzi***281;ki laptop jest firmowy wi***281;c niechcia***322;em wywo***322;a***263; ataku furii u szefa :-)
Ale jak to nic niepokoj***261;cego to spox |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.07.2005
![]() |
witam ja miałem zainstalowany tylko alcohol i nie powwiodła mi sie instalacja nowszego na starszego i nie widzial wogle zainstalwoanego programu a napedy wirtualne zostały ale z tym juz sie uporałem ,
ale teraz nie moge tak jak kolega wyzej zainstalowac nowego bo pokazuje mi taki komunikat jak jemu i jak wcisne ok to tez pokazuje jakis komunikat że nie moze czegos otworzyc i instalacja sie kończy co z tym zrobic prosze o podpowiedzi bo juz troche sie z tym męcze i pomysły mi sie skończyły ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wylaczyc firewalla, zalaczyc obrazek z komunikatem
|
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
no właśnie starszej wersji nie odinstalowałem tylko chciałem zrobic update i od tego czasu sie tak dzieje nowy sie nie zaintsalował a jak po restarcie chcialem zainstalować to pokazuje ten komunikat co kolega niżej wkleił,
a jak niaciskam OK to pokazuje takie okno z górnym paskiem jak kolega wkleił, poniżej zaś jest znany biały krzyżyk na czerwonym tle z napisem : Failed to oped config key. i Ok do naciśnięcia które zamyka instalatora. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Minarchista
Data rejestracji: 20.09.2005
![]() |
Cytat:
Spróbuj usunąć, albo zmienić nazwę pliku sptd.sys, który masz w WINDIR\system32\drivers. Ściągnij plik : http://www.daemon-tools.cc/dtcc/down...Download&id=87 zapisz go np. w C : \sptdinst_x86.exe Potem restart, wchodzisz w tryb awaryjny, wciskasz esc, żeby nie ładował pliku sptd.sys, wchodzisz w konsolę start\uruchom, wpisujesz "C : \sptdinst_x86.exe remove", enter Znowu restart i instalujesz. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
rozumiem ze to jest rozwiązanie do alcohola,
bo deamona nigdy nie miałem |
![]() |
![]() |
#10 | |
Minarchista
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
ak napędy usunąłem,
ten plik jak pisałeś tez później restart i tryb awaryjny i ten wpis uruchomiłem (to remove po spacji?) i restart i chce instalować i pokazuje taki komunikat: góra tak jak na poporzednich a w środu: usage: sptdinst action installs/uninstalls SCSI Pass Throught Direct (SPTD) layer. Action must be 'add' or 'remove' i pokazuje to z balonikiem z i |
![]() |
![]() |
#12 |
Minarchista
![]() |
Powtórz tę akcję jeszcze raz. Usuń sptd.sys. Restart. Tryb awaryjny, esc , pomiń wczytywanie sptd.sys.
Uruchom konsole, wpisz C : \sptdinst_x86.exe remove. Restart do trybu normalnego i instalujesz od nowa. Ewentualnie nie wciskaj esc podczas uruchamiania Windows w trybie awaryjnym. Usługa powinna się uruchomić, a wtedy będzie można ją usunąć.To powinno pomóc. Powodzenia. Na forum daemontools jest kilka podpowiedzi, może to ci pomoże jeśli znasz angielski: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t872...lling-403.html Ostatnio zmieniany przez salawalas : 04.08.2006 o godz. 17:27 |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
ok dzięki zobacze i odpisze za jakąś godzinke
bo musze wyjść |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
![]() |
salawalas
wielkie dzieki pomogło , chociaż komunikat który napisałem wyżej ten instalacji tego pliku sptdinst jest taki sam jak napisalem, ale zainstalować alcohol idzie jeszcze raz dzięki pozdrawiam Jachu. |
![]() |
![]() |
#15 |
Minarchista
![]() |
Ciesz***281; si***281;, ***380;e mog***322;em pom***243;c. Sam si***281; kiedy***347; z tym biedzi***322;em i znam ten b***243;l.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|