![]() |
Cytat:
Cytat:
A co ten sterownik z RealTeak daje? Lepsze osiagi czy co? Teraz pytanie z innej beczki. Czy przez to, ze mam zle zainstalowany sterownik plyty glownej itp mam tyle bledow podczas wypalania plyty dvd (mam NEC'a ND-2500A) ? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Masz to na zalaczonym obrazku http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...tid=7949&stc=1 Cytat:
Cytat:
Jak narazie to mi wszystko plynnie chodzi, jezeli chodzi o muzyke MP3, filmy DivX i XVid. A ty masz moze nagrywarke dvd? Jesli tak to jakiej firmy? |
szczerze mowiac to juz mi rece zaczynaja opadac, ja przeciez po chinsku nie pisze :buu:
ile razy mam to pisac? UNIFIED DRIVER instaluj !!!! to jest sterownik to plyty glownej i wszystkich jej integralnych czesci - grafy, sieciowki, muzyczne... IDE Driver to tylko IDE Driver, ale to jest wlasnie ten rozlawiony (raczej badziej w negatywnym sensie) SW IDE ale wszystko przeciez juz jest napisane na stronie nvidii Cytat:
Cytat:
ps1. nie mam nagrywarki dvd ps2. jesli to ci pomoze, to tez mam taka plyte i mam tak poinstalowane jak juz kilkakrotnie pisalem, ende :cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:41. |