![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() |
Siemka mam następujący problem
Mam dwa napędy Lg-Gsa4163B i Lg GCC4520B. Pierwszy jest na master a drugi na slave. Chciałem zupdateować Biosa do tego drugiego i mi się s******yły oba czytniki Nagrywara DVD jest widoczna w Biosie ale w windzie nie działa, za to combo nawet w biosie nie widac Wiem, że powinienem updateowac biosa do nagrywary ktora jest na master no ale nie wiedziałem Da się to jakoś naprawić ?? Dzięki z góry jestem całkowicie łysy z updateowania Biosu do nagrywarek Proszę o szybką odpowiedź .
Ostatnio zmieniany przez OneStep : 05.04.2005 o godz. 11:33 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
![]() |
No pliska pomóżcie mi bo nic na ten temat nie wiem !!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Nie jestem taki nOOb jak się spodziewałem
Udało mi się wyekstraktować z pliku exe od biosa taki o rozszerzeniu hex. Combo Lg naprawiłem Tylko mi nagrywara DVD pozostała. Mam takie pytanie jak zrobić prawidłową dyskietkę startową spod Windy, żeby mieć polskie klawisze Niewiem jak zmienić folder ponieważ nie moge znaleźć tej ******onej krechy --> "\" !!! Dziękóweczka z góry
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
Po ci polski układ klawiatury? Wywal z flopki bootowalnej utworzonej pod XP wszystkie pliki z wyjątkiem
command.com msdos.sys io.sys Wtedy masz to co naciśniesz (bez polskich znaków diakrytycznych) - układ US, zamiast polskiego układu maszynistki. |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzięki alt-f4
Już oba napędy mi działają
|