![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
nagralem plyte (esperanza 700mb 0.95gr
) i podpisalem ja długopisem (wiem wiem ) i z drugiej strony lekko widac ten napis.Probowalem zgrac film spowrotem na dysk ale po 15% koniec . Probowalem z nagrywarki i ze zwyklego napedu ale nic 15 % i koniec.Chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis program albo jakis srodek(jakas substancja ),co by mi pomoglo? pomocy !!!!z góry dzieki za wszelkie rady cd-rw lg 8481b 48x24x48 cd-r lg 8522b 52x
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
proponuje kwas siarkowy i stosowania miast dlugopisa mazak plytowy
|
|
#3 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Spróbuj Bad Copy (jest na głównej stronie Cdrinfo), ale osobiście nie miałem podobnej sytuuacji, więc nie chcę robić Ci złudnej nadziei
.
|
|
|
|
|
#5 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Trzeba było rylcem do glinianych tabliczek - tak jak we Flinstonach.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Mozesz jeszcze sprobowac programu Isobuster, ale raczej tym dlugopisem zalatwiles plytke na amen. Tyle dobrego ze zanim podpiszesz nastepnym razem plytke to pomyslisz czym
![]() Pozdro |
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.06.2002
![]() |
taki mazak kosztuje grosze przynajmniej w moim miescie ale moze tu tkwi problem lenistwa ze komus nie chcialo sie pojsc i kupic to podpisal zwyklym dlugopisem
![]() a z tymi flinstonami to dobry pomysl musze sprobowac ![]() na jakiejs zepsutej plytce
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
a ja
proponuje SDS Bosha, albo HCl (H2SO3 i 4 dziala wolniej), niemniej jednak jest jeszcze szansa. bierzesz mikroskop, conajmniej 10000x (ja mam 900 i widac okolo 150 "sciezek") i odczytac i spisac po kolei pity i landy, nastepnie spreparowac obraz plyty i sprobowac wypalic, ale nie gwarantuje tobie sukcesu
|
|
#9 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Panowie - spokojnie - każdy uczy sie na swoich błedach - teraz kolega bedzie wiedział ze płyt nie podpisuje sie długopisem albo innym wynalazkiem który jest twardy na koncu. Klysek - idż do jakiegos sklepu komputerowego / elektronicznego i kup sobie pisak do opisywania Płyt CD -wyglada jak zwykły cienkopis i ma na koncu koncówke z filcu ktora jest na tyle miekka ze wystarczy do naniesienia tuszu a nie uszkodzi płyty. Co do tego filmu - daj sobie spokój - jak mozesz to nagraj to jeszcze raz a ta płyte zostaw sobie na pamiatke próbowalem wiee razy tych progsów i szczerze mówiac nic nie wskórałem. / ale jak chcesz to spróbuj moze cud sie stanie /Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.12.2002
![]() |
Zniszczyłeś powierzchnię nośną, czyli te sreberko umieszczone na powierzchni tworzywa sztucznego (plastiku). Jak się zedrze te sreberko, to ma się tylko przezroczysty plastik i wtedy jest to idealna podstawka pod ulubiony kubeczek z herbaciurą.
^_^ 8)
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.06.2002
![]() |
albo pod herbate albo pod mocniejszy srodek
sprobuj jeszcze raz jak ci radza inni jedna plytka ok 2zl nie duzo a nauka w las nie idzie
|
|
|
![]() |
|
|