![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
![]()
10
mam problem z LiteOn LTR-32123S po wrzuceniu płytki do napędu [w celu zainstalowania gry/programu itp.] napęd zaczyna czytać płytę i gdy próbuję otworzyć okno z napędem komputer się zawiesza ![]() napęd nie może odczytać płyty chociaż ta nie jest porysowana. konfig: duron 1,2ghz, 128 mb ram ddr, płyta K7VTA3A KT266A Ostatnio zmieniany przez wafel_ : 28.07.2002 o godz. 22:49 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Witam. Mam identyczna nagrywarke i bardzo podobny problem. Zauwazylem, ze podczas proby instalacji oryginalnego programu lub gierki z nagrywarki staje sie to niemozliwe poniewaz nagrywarka nie moze poprawnie odczytac plyty. Stwierdzilem takie zachowanie przy plycie zabezpieczonej securomem 'nowym'(slownik pol-ang collins 2.0) i plycie z bad sectorami. Utworzenie obrazu z tych plyt na nagrywarce takze zakonczylo sie fiaskiem
![]() Pozdro.
#3 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
problem z nagrywaniem plytek rozwiazuje najnowszy bios do tej nagrywarki
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
tak, najnowszy to XSOX. Narazie sprawdzilem tylko ze rozwiazuje problem z nagrywaniem, natomiast jesli chodzi o odczyt to wszystko jeszcze przedemna
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
byłem u kumpla z nagrywarką podłączyłem i co czyta płyty i na dodatek bardzo porysowane [których cdrom nie może odczytać], ale raz na jakiś czas się wiesza, nagrywarke podpiołem z dyskiem twardym na jednej taśmie i czyta płyty oczywiście zawiesza się ale gdy była sama podpięta do taśmy wieszała się cały czas
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
JESTEM FANEM LITEON OD 16X MIAŁEM KAŻDY MODEL TERAZ MAM 40125W
W MIĘDZY CZASIE MIAŁEM OCYWIŚCIE 32123S I TO 3 RÓŻNE SZTUKI I Z ODCZYTEM NIE MIŁEM NIGDY PROBLEMU.PIERWSZY EGZEMPLAŻ WYMAGAŁ WGRANIA NOWEGO BIOSU ALE NASTEPNE PRACOWAŁY JUŻ DOBRZE NA FABRYCZNYM BYŁ W MIARĘ NOWY. WIĘC WGRAJ NOWY BIOS ,TO NIE POTWIERDZONE ALE SŁYSZAŁEM ŻE NAPĘDY CD R I CD RW NIE LUBIA CHODZIĆ NA PASKU 80 PIN WIĘC TO TĘ MOŻESZ SPRAWDZIC U SIEBIE. JAK TO NIE POMOŻE TO ZAJRZYJ DO SERWISU. JAK JESTEŚ Z KUTNA TO ZAPRASZAM DO MNIE NA PIŁSUDSKIEGO 1. |
![]() |
![]() |
|
|