Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.01.2002, 18:10   #1
lukis
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.01.2002
lukis w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Padnieta CDRW?

cos dziwnego stalo sie z moja cdrw po nagraniu... otoz gdy wkldam ja do napedu... czyta i czyta i czyta i tak w nieskonczonosc... zupelnie sie blokuje... co sie stalo? jest napisane takze ze dysk nie jest sformatowany :-?
lukis jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.01.2002, 01:24   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
moze troszke wiecej?
nagrywales normalnie czy zapisem pakietowym?
czym nagrywasz?
jezeli nero to mala pomoc:
-odpal nero
-daj nagrywarka -> kasowanie nosnika wielokrotnego zapisu -> całkowite kasowanie plyty -> kasuj
- dopiero teraz wloz plytke do nagrywary powinno ja skasowac bez problemu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 29.01.2002, 07:13   #3
niceboy
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 12.03.2002
niceboy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak masz możliwośc to sprawdź tą płytkę na innym kompie - może faktycznie nagrywasz na płytce (może Emtec?) której Twoja nagrywarka nie kocha?
niceboy jest offline  
Stary 29.01.2002, 08:13   #4
c0rdat
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 31.05.2001
c0rdat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A'propos EMTEC/BASF: mam parę takich płyt (2x-4x), używam ich do przenoszenia danych między pracą (nagryw. HP 8x) a domem (nagryw. TEAC 8x). Nagrywam, kasuję i tak w kółko. Płyty mają już prawie rok - i żadnych problemów. Może po prostu mam szczęście, ale wydało mi się to trochę dziwne w kontekście problemów z tą marką omawianych na Forum.

Pozdro.6
c0rdat jest offline  
Stary 29.01.2002, 08:39   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie, moje 2 EMTEC'i High Speed ciężko pracują od 3 miesięcy i ani raz nie nawaliły (ponad 100 formatowań na każdym), może trafiłem na dobre egzemplarze.
Stary 29.01.2002, 10:08   #6
niceboy
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 12.03.2002
niceboy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a moja płytka przy wykorzytania InCD zachowała się dziwnie - kiedyś pisałem o tym na tym forum... ale tylko raz, ale że czytałem że inni użytkownicy też miewają problemy... więc nie wykluczam że to może się zdarzać częsciej.
niceboy jest offline  
Stary 29.01.2002, 15:46   #7
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Też używam EMTEC-ów i takich x4 i takich x10. I też kasuję często (TOC i całe) bo przenoszę dane, wykonuję testy zapisu (jak trudniejsza płyta) i nie miałem problemów.
Pedros jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: