![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.01.2002
![]() |
Padnieta CDRW?
cos dziwnego stalo sie z moja cdrw po nagraniu... otoz gdy wkldam ja do napedu... czyta i czyta i czyta i tak w nieskonczonosc... zupelnie sie blokuje... co sie stalo? jest napisane takze ze dysk nie jest sformatowany :-?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
moze troszke wiecej?
nagrywales normalnie czy zapisem pakietowym? czym nagrywasz? jezeli nero to mala pomoc: -odpal nero -daj nagrywarka -> kasowanie nosnika wielokrotnego zapisu -> całkowite kasowanie plyty -> kasuj - dopiero teraz wloz plytke do nagrywary powinno ja skasowac bez problemu
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Jak masz możliwośc to sprawdź tą płytkę na innym kompie - może faktycznie nagrywasz na płytce (może Emtec?) której Twoja nagrywarka nie kocha?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
A'propos EMTEC/BASF: mam parę takich płyt (2x-4x), używam ich do przenoszenia danych między pracą (nagryw. HP 8x) a domem (nagryw. TEAC 8x). Nagrywam, kasuję i tak w kółko. Płyty mają już prawie rok - i żadnych problemów. Może po prostu mam szczęście, ale wydało mi się to trochę dziwne w kontekście problemów z tą marką omawianych na Forum.
Pozdro.6 |
![]() |
![]() |
#5 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie, moje 2 EMTEC'i High Speed ciężko pracują od 3 miesięcy i ani raz nie nawaliły (ponad 100 formatowań na każdym), może trafiłem na dobre egzemplarze.
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
a moja płytka przy wykorzytania InCD zachowała się dziwnie - kiedyś pisałem o tym na tym forum... ale tylko raz, ale że czytałem że inni użytkownicy też miewają problemy... więc nie wykluczam że to może się zdarzać częsciej.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Też używam EMTEC-ów i takich x4 i takich x10. I też kasuję często (TOC i całe) bo przenoszę dane, wykonuję testy zapisu (jak trudniejsza płyta) i nie miałem problemów.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|