![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Problem z nagrywaniem filmów DivX!!!
posiadam nową nagrywarke TDK 32/10/40 i mam problem z nagrywaniem filmów. Problem polega na tym, że po przegraniu filmu kiedy go odtwarzam obraz jest zniekształcony i momentami zamazany. Próbowałem nagrywać z rózną prędkością x4;x8;x16;x20, sytuacja powtarza się nie zależnie od tego czy nagrywam z twardziel, czy bezpośredni z CD.Używam Nero v5.5.61 i WinXp.
pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
sprawdź na WinOnCd. pozdrówka
|
![]() |
#3 |
Gość
|
A może masz walnięte stery. Przeinstaluj DivX'a lub Winde
|
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Cytat:
fajnie, ze masz WinOnCD, ale jesli nie znasz odpowiedzi to nie pisz lepiej nic jesli przy najdrobniejszej usterce ludzie zmieniali by OS albo oprogramowanie to nie mieliby na czym pracowac |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
skoro inne rzeczy nagrywa ok to nie wina nagrywarki
na pewno odtwarzasz potem film z cedeka moze sprobuj zrzucic na dysk i wtedy sprawdzic byc moze sam film jest walniety albo twoj cedek czy nagrywara za slabo sie kreci zeby mozna bylo bez problemow ogladac film prosto z plytki
![]() |
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
aha i sprobuj nagrac z mniejsza predkoscia np 16 czy nawet 12 moze plytki zle sie nagrywaja tzn nie dopalaja sie
![]()
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
to jest dziwneeeeee
napisz jakie codek masz wsadzony? spróbuj u kogoś innego na neutralnym kompie odtworzyć .. spróbujemy wyeliminowac przyczyne czy to od nagrywarki czy coś w systemie siedzi... pozdro 6 |
![]() |
![]() |
#10 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
upssss faktycznie napisal moja wina
![]()
![]() |
#11 |
Gość
|
a może zmień program do odtwarzania, ja miałem problem z cinusplayer, czy coś takiego. Wyglądało to tak, że mi rwał dół obrazu.
|
![]() |
#12 |
Gość
|
Mi to raczej wygląda na jakieś zabezpieczenie DivX-ów.
Masz je wszystkie z jednego źródła? Spróbuj może jakiś film który na 100% nie jest zabezpieczony... pozdro |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
już uporałem się z problemem, pomogła zmiana systemu operacyjnego na w2k; wydaje mi się że pod Xp nie dokońca wszystko działa tak bezproblemowo jak powiada Bill. Dzięki za pomoc a przynajmniej próby!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Tak tylko btw, zabezpieczony DivX
![]()
|
|