![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BYLO - jaki to model nagrywarki masz ? @jaal
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2005
![]() |
mensir67pl: zapomnialem dodac, juz wrzucam:
Informacje o Nagrywarce CD: Producent: TEAC Model: CD-W58E Wersja: 1.0A Rozpoznane funkcje: (Te informacje mogą być niezgodne z prawdą. CloneCD nie używa tych informacji podczas działania) Nagrywanie płyt CD-R: Tak Nagrywanie/Kasowanie płyt CD-RW: Tak Kompatybilna z CloneCD RAW-DAO: Tak Kompatybilna z Symulacją CloneCD RAW-DAO: Tak Nagrywanie płyt CD+G (RAW-DAO): Tak Kompatybilna z CloneCD RAW-SAO: Tak Kompatybilna z Symulacją CloneCD RAW-SAO: Tak Obsługa systemu ochrony zapisu (Burn Proof): Nie |
|
|
|
|
#3 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie powinno byc zadnych problemow z 800mb
http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/Teac58E/teac-5.php3 Zalety: obsługa overburningu obsługa zapisu w trybie DAO RAW obsługa odczytu i zapisu CD-Text'u możliwość zapisu płyt 800 MB obsługa zapisu praktycznie wszystkich znanych standardów wysoka prędkość i doskonała jakość korekcji błędów bardzo cicha praca odczyt danych subkanałowych (CloneCD) |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
nimal: no wlasnie, a clone cd stwierdzil, ze jest za malo miejsca na plycie zeby nagrac. Alcohol tak nie uwazal. Teraz juz wiem, ze Clone Cd nie jest najlepszy
Przerzucam sie na Alcohola.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mialem ta nagrywarke (nadal ja mam - lezy w piwnicy... dziala, ale po co
)NIE obsluguje ona plyt 800MB w pelni znczy nagrywa ale nie potrafi czytac wiec sobie te 800setki odpusc zreszta po raz enty: w tym przypadku nie jest 800MB potrzebne i jeszcze raz - clone nie jest zly, po prostu on nie sluzy do nagrywanie plikow bin! do tego potrzebuje cue albo podlaczenia bina pod daemontools i dopiero palenie! |
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
mensir67pl: fakt, nie mam z nia zadnych problemow z nagrywanie, czasami plyty pali, ale to raczej moja niecierpliwosc i slabe inne podzespoly. A mam ja od 2001, wiec calkiem dlugo
nimal: udalo mi sie w koncu wypalic ten obraz na 700mb (chyba o tym wspominalem gdzies), dzieki za rade, bo tak sam bym raczej na to nie wpadl. Dzieki wszystkim za pomoc
|
|
|
![]() |
|
|