![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
W wielu firmach jest tak, ze koles przy telefonie ma srednia orientacje w sprzecie, powie ci adres, procedure serwisowania itd, ale nie takie szczeguly.Dzisiaj oddalem nagryware (znow) tak jak zapowiadalem, przynioslem pliczek plyt, nagrywanych, tloczonych itd, przygotowalem sie na ich strate, a sprzedawca nawet nie wziol. Wsadzil jedna z nich dla formalnosci do swojego napedu, pomieszal w folderach i oddal, zabral tylko kartke na ktorej spisalem "co mnie gryzie". Troche mnie to zdziwilo, ale niech bedzie, byle bylo wszystk ok. Adres do Teac chcialem, bo pomyslalem sobie, ze jak mi znow odesla ja nie dzialajaca, to bym im szybe wybil tym napedem, kazdy uzytkownik wie, ze ten naped jest NAPRAWDE CIEZKI JEsli chodzi o sprawe biosu, to jakis kruczek w tym jest, dlaczego by mieli wracac do starszej wersji, mi wsadzili 1.0D a mialem 1.0H. Nie mi jednemu zmienili bios do tej wersji...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
LOL
Czytałem wasze wspisy i jak slyszalem co serwis robil to mi sie smiac chciało niestety mnie równie dopadł syndrom "rocznego TEAC-a" własnie otrzymałem ją z serwisu. Nowe plomby więc była otwierana... O dziwo bios zostal ten sam a byl 1.0K wypalam płytke i h..... ten sam problem. Czy ktoś może wysłał maila do TEAC POLSKA i dowiedzial sie coś w tej sprawie bo to jest godne politowania. Po TEAC spowdziewalem sie wiecej anizeli tylko rok... POZDRO
|
|
#4 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Re: LOL
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
He... znalazlem! Adresu nie ma, tylko telefon "Polen Support"
Sądzac po nr. to jest gdansk, lub okolice - nord side, moje miasto ![]() Jutro sobie zatelefonuje. Dla zainteresowanych http://www.teac.de/dspd/pl/support/index.html
|
|
#6 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
W sklepie powiedziano mi, ze na ten moment nic nie uzskam wysylajac go ciagle do servisu (2X to zrobilem). Beda zmieniac bios, przeczyszcza, moze cos wiecej, ale nie wymienia na nowy jesli chodzi i jakos nagrywa.
3X juz mi sie nei chcialo wysylac i kupilem litka. Mam jeszcze troche gwarancji, jak cos mi odbije to znow wysle...
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Teac
Gdy w swoim TEAC amienilem bios na 1.0f nagrywarka odżyła zawsze zapisze plytke wszystko wrocilo do normy
|
|
#8 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Ja tam juz olalem puki co ta nagryware (moze jeszcze raz sie zbiore i wysle do servisu), ale kupilem nowa - litka - tez sie cos pier****, naszczescie wymienia mi od reki.
Wniosek - wszystko jest do dupy. Teac ktory wg mnie jest/byl modelem rewelacyjnym sie ludzom notorycznie idzie *****. I badz tu madry!! karwa83 - gratuluje obrazka, uroczy psiak
|
|
#9 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
nagrywara jest super, dopuki nie pojawia sie pierwsze problemy, potem to juz tylko placz i zgrzytanie zebow
![]() opinie maja reczej dobra, uwaza sie ten model za ostatni dobry Teac...
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.05.2004
![]() |
a jak oddawaliscie to do serwisu to z czym wracala z jakimi objawami, wiedzieliscie cos wogole??
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.05.2004
![]() |
i co jeszcze pewnie zlamasy mowili ze u nich pieknie ladnie dziala
??
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() |
Trochę powrotu do historii.... Po wyżej wspomnianym wydarzeniu, pozbyłem się tego Teac 540E. Niedawno odwiedziłem kolesia, któremu wtedy ją dałem. Minęło parę lat, a nagrywarka dalej chodzi i wypala, z tym, że przy malutkiej prędkości 4x. Ale jednak dalej dycha. Hehehehe
|
|
|
![]() |
|
|