![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=498359 Zrób tak...: -rozpakuj archiwum np.na dysk c: do katalogu x -podłączasz zwalony napęd na IDE 2 (secondary) jako master inne z tej taśmy odłączasz!. -kompa uruchamiasz z dyskietki startowej, -piszesz c: potem cd x -poleceniem dir sprawdzasz zawartość katalogu x powinno być pliki: mtkflash.exe i 1.01.bin -piszesz polecenie: mtkflash.exe 3 w /b 1.01.bin -powinna nastąpić aktualizacja.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2006
![]() |
Jednak na całe szczęście problem został naprawiony a jedyne co mi nie pasowało żeby zrobić wcześniej to w DOSie to komenda bo tam trzeba było wpisać 101~1.bin a w instrukcji było 1.01.bin dlatego warto sprawdzić przy uruchamianiu z dyskietki jak się pliki na niej nazywają.
DZIĘKI WIELKIE ZA POMOC W ODRATOWANIU NAPĘDU Jeszcze tylko + dla Maciej bo radosio już miał.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
@Maciej to "stary wyjadacz" forum to nie mógł sie mylic. czy naped działa tak jak powinien?? tzn czy nagrywa itp?? ps. padniecie napedu przy flashowaniu to najgorsze co moze spotkac uzytkownika
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2006
![]() |
tak tak napędzik już swoje robi wszystko śmiga tak jak miało być tylko że audio jeszcze nie sprawdzałem ale po tych perypetiach na razie jestem zadowolony że wogóle chodzi bo dane nagrywa.
JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE DLA WAS
|
|
|
![]() |
|
|