![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
Problem z nagrywarka LG pomocy !!!!!!
Czesc
Mam problem z nagrywarka LG 48x24x48. Mianowicie nagrywa "KIEDY CHCE" tzn. nagram 2 plytki to 3 stanie mi np. przy 50% i wystepuje blad zapisu. To jest nieregularne, czasami mi zadnej plytki nie nagra,a czasami wszystkie. Staje tez w roznie, czasami na 30%, czasami na 90%. Tak sie dzieje niezaleznie od tego czy nagrywam DATA CD, czy AUDIO CD czy kopiuje plytke w locie. Nagrywarka ma rok, wczesniej dzialala poprawnie, czyscilem ja specjalna plytka ale to nic nie dalo. Byla sprawdzana na innym kompie i jest to samo. Z odczytem nagranych plytek nie ma problemow, przynajmniej sie narazie nie spotkalem. Prosze o pomoc, co moge zrobic i czy da sie to jakos naprawic ![]() ![]() Pozdrawiam Filemon i z gory dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawdź czy masz właczone DMA. Wgraj stery ASPI Adaptec + fixaspi. Jak posiadasz płytę główną opartą na czipsecie VIA to wgraj Hyperion 4in1
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
A jak nie to zmień firmware
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Być może masz uszkozony laser,bufor lub sidła ci korakcja błędów. Jeżeli powyssze rady napisane przez SEBAw to tylko serwis
|
![]() |
![]() |
|
|